Fiatal anyukák! Szülésnél mennyire bántak veletek lekezelően?
37. hétben járok.
Eléggé nagy félelmem, hogy a koromra való tekintettel nem fognak velem jól bánni. Persze tudom ezen nem kell meglepődni, de a szülés mégis csak egy kiszolgáltatott helyzet minden szempontból.
Nem tudom akkor éppen hogyan esne/ mennyire lenne kihatással a lelki állapotomra, tudnék-e teljesen a szülésre koncentrálni.
Persze nem várom el, hogy mindenki kedves legyen velem egy állami intézményben.
Anyukám vagy a párom lesz bent velem, amennyiben erre lesz lehetőség.
Eddig a vizsgálatokon mindenki rendes volt velem, nem kaptam megjegyzéseket.
De sok fiatal édesanyától hallottam az ellenkezőjét.
17/L
Nekem Pécsen szült az egyik ismerősöm fiatalon (18 évesen) és vele nagyon kedvesen bántak. Egyedül ment be, mert hamarabb beindult a szülés és a nővérek végig mellette voltak és támogatták amíg a családja meg nem érkezett és utána is sokszor mentek megnézni, hogy minden rendben halad-e. Neki szerencsére gyors és problémamentes szülése volt.
Ne aggódj, minden rendben lesz!
#1:
Jó ilyen történetről is hallani.😊
En 17 evesen szültem a kisfiamat.
Az egyik nover mondta nekem, h akar az unokaja is lehetnek , de ezt is kedvesen. Egyebkent szobelileg halisten soha nem bantottak a fiatalsagomra valo tekintettel. Talan pár furcsa nezest azert lattam de hat ez belefer talan😅
Ne felj te sem 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!