Lekezelőek a kórházban azzal, aki abortuszra megy?
Terhes vagyok, nem tartom meg.
Viszont 2 ember is mondta, hogy ő biztos nem menne állami kórházba, csak magánba, mert itt a nővérek beszólogatnak majd, lekezelőek lesznek és az ember semmit nem tud tenni ellenük...
Csak a magánintézmény, amit kinéztem, oda-vissza 4 óra kocsival, nem tudom, mi legyen.
Amúgy itt a kórház nemrég lett felújítva, kapnék VIP-szobát (bár nem tudom, hogy egy állami intézményben ez mennyivel jobb) és itt lenne a saját orvosom is.
Nem az vagyok.
Írtam is, hogy az szól az állami mellett, hogy itt a saját orvosom végezné a beavatkozást.
18 évesen nem fogok gyereket szülni.
Gondolkoztam, átbeszéltem ezt az egészet anyával és az orvosommal is, akitől terhes vagyok, ő is megmondta, hogy nem akar gyereket. Ha megtartom, támogatna anyagilag, de soha ne keressem ezzel.
Más céljaim vannak az életben.
Elgondolkodott, nem retartált, nem az volt a kérdés, hogy mit tegyen.
Kérdező, ez nem jár olyan huzamos kórházi tartózkodással, hogy sok bajod legyen velük. Az orvosod a saját lesz, engem inkább az érdekelne, hogy az legyen normális. A nővéreknek meg van elég dolga, meg ha képp nincs is többnyire inkább szarnak az emberek fejére, nem azzal foglalkoznak, hogy ott settenkedjenek körülötte, hogy lekezeljék.
* Gondolkoztam, átbeszéltem ezt az egészet anyával és az orvosommal is, plusz azzal is, akitől terhes vagyok, ő is megmondta, hogy nem akar gyereket. Ha megtartom, támogatna anyagilag, de soha ne keressem ezzel.
Na így helyes, kimaradt egy rész.
Persze, hogy anya nem így döntött, mikor apával már 1 éve házasok voltak, akkor már elvégzett két egyetemet, biztos állása volt. Tehát ÉLT előttem.
18 évesen szerintem nem az a dolgom, hogy gyereket szüljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!