Lekezelőek a kórházban azzal, aki abortuszra megy?
Terhes vagyok, nem tartom meg.
Viszont 2 ember is mondta, hogy ő biztos nem menne állami kórházba, csak magánba, mert itt a nővérek beszólogatnak majd, lekezelőek lesznek és az ember semmit nem tud tenni ellenük...
Csak a magánintézmény, amit kinéztem, oda-vissza 4 óra kocsival, nem tudom, mi legyen.
Amúgy itt a kórház nemrég lett felújítva, kapnék VIP-szobát (bár nem tudom, hogy egy állami intézményben ez mennyivel jobb) és itt lenne a saját orvosom is.
Magzatvedok.nevetsegesek vagytok.
A kerdezonek nem kell gyereket szulnie 18evesen csak azert mert a julcsinak a szomszedban nem lehet,es huspiacon erezzuk magunkat es lehet valogatni a csecsemok kozt.
Meg azert sem kell megszulnie csak mert ti megrogzotten ragaszkodtok a sejthalmaz vedelme mellett. Az ab. egy legalis 20perces rutinmutetnek szamit ma mar,es szo sincs az "elet kioltasarol"kulonben mar tobb millio orvos lenne birtonben nem gondoljatok?? A Hipokrateszi eskunek meg koze sincs ehhez. En is letettem,csak en Angliaban,es nem.magyarorszagon.
Magzatvédők! Soha nem fogtok meggyőzni mindenáron mindenkit! Se érzelmi manipulációval, se ítélkezéssel, se vádaskodással, se érveléssel, semmivel. Aki eldöntötte, hogy nem hajlandó kihordani egy terhességet, (aminek a miértje sem rátok, sem sem másra az érintett páron kívül nem tartozik) az még a ti vergődésetek ellenére sem fog változtatni a döntésén. Semmi jogotok, tisztetek nincs belepofázni egy idegen magánéletébe! Tarthattok biológia órát, mi számít embernek, egy biztos, vagyunk annyian ha nem többen abortuszt támogatók mint ti! Értelmes nem vitatkozik azon, hogy ugyan hadd döntsön nélkületek. Az, hogy itt gyilkosoztok sokkal súlyosabb, rágalmazás! Mert nem ez a gyilkosság a BTK-ban sem! De ezt nem fogom tovább boncolgatni, egyszerűen semmi közötök hozzá, így ha bárkit zaklattok, sértegettek, rágalmaztok, azzal is inkább magatok ellen fordítjátok az embereket. Senki nem szereti a tolakodó magatartást, de látom ti sem. Na ilyen ez. Mindenkit másképp neveltek otthon. Sose leszünk egy véleményen. Ami nem baj. Nem kell ezen személyeskedni. Nem tudjátok megváltani az összes embert. Szerintem meg az a nem normális, ha valaki a SEMMIRE szül. Aki sz@@@@@@@r anya lenne, de belátja, már felelősségteljesebben döntött, hogy nem szülte meg és sz@@@@rta le a saját gyerekét. Nem megoldás az intézet. Saját magam tudom. Nem jó, enyhén szólva sem... Azt nem tartjátok lelketlenségnek? Mert az is az, sőt, az anyákat ezért ítélik el igazán. Az sem normális, ha valaki iskolázatlanul, munkanélkül segélyből tart fent egy halom gyereket. Nem normális, ha valaki putriban él, és abból kell kitörjön. Nem normális, hogy sokan még a védekezés fogalmát sem ismerik. Ezt miért nem hirdetitek???? Hogy védekezzenek az emberek, hogy elkerüljék az abortuszt??????????? Ha már otthon a hozzátok hasonló Primitív szüleik b@@@@sztak megmondani nekik hogy kell. Na és aki gyógyszert szed, mégis teherbe esik? Nem kell neki. Ne nevettessetek. Ez szörnyű. Egyszerűen nem volna szabad ilyenen vitatkozni. Mindenkinek jogában áll úgy határozni (míg nem törvényellenes) ahogy neki tetszik, senki nem szólhat bele. Ti sem. Mi sem.
A kérdező helyesen döntött, hogy FELELŐSSÉGTELJESEN BELÁTTA, MOST NEM ALKALMAS, NEM KÉSZÜLT FEL RÁ, NEM AKAR ROSSZ ANYA, EGYÁTALÁN ANYA LENNI! Inkább ez! Mint a putris divat, hogy segélyből (ingyen)él. Kérdező! Nem lesznek veled semmilyenek sem. Szalagon mennek a nők abortuszra. Az orvos aki megcsinálja, AKI VÁLLALJA IS, az sok ilyet látott-lát-látni fog. Az nem lesz bunkó. Neki ez is pénz. Hálapénz mellett a feneked is kinyalja. Nekem 2 abortuszom volt, egy 23 évesen, egy meg idén Januárban. Becsúszott az első, a második a gyógyszer mellett, azóta spirált használok. Azzal meg garanciálisan elveszik a nem kívánt terhességet. Most vagyok Nem érzem magam kevesebbnek. Boldog vagyok, a párommal 6 éve együtt vagyunk, támogat mindenben. Nem magyarázkodom senkinek miért vetettem el... Csak. Ez a jó válasz, mert magánügy. Anonim pláne nem is válaszolok ilyen férgeknek, akik így élik ki magukat. Ha lesz 3. abortusz, akkor sem. Tanulok tovább, keményen sportolok és továbbra is a kettőnk jövője számít a párommal. Nem akarunk szülők lenni minden áron. Ez a kettőnk dolga. Más nem számít! Ha meg gond lenne az abortuszon, akkor felkeresed az egyenlőségesélyt a neten, az egyenlő bánásbódért. A betegjogi képviselőt. Jah, és nem kell a szobatársaknak beszámolni. Egésségügyi kaparáson voltál. Ennyi. Orvosnak, ápolónak titoktartási kötelessége is van ám. Ne parázzz. Nem szégyen az abortusz. Amilyen sokan nem így gondolják. Annyira sokan viszont igen is. De én nem titkolnám, merjen bunkózni bárki, elküldöd a p..ba. Én megcsináltattam. És a hálapénzért még jól is bántak velem. Az állatias ösztönökkel rendelkező parasztokat sz@@@@@@rd le. Állszentek ők is. Semmivel nem különbek csak mert szülnek mint a nyulak. Kirakatvédő unatkozó emberek. Anonim mernek így oltogatni csak. Igaz milyen bátrak? :'D És primitívek. Jól félrenevelték őket, hogy nem ismernek privát szférát. Pont lesz@@@rják az állami gondozottakat is. Ne foglalkozz velük, szándékosan el akarják bátorítalani az embereket. Ez nem magzatvédés. Ez belepofázás más magánéletébe. Kívánom hogy hamar ess túl ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!