Abortuszra kell vervetel is?
Figyelt kérdés
Vagy eleg a vercsoport?2017. jan. 18. 12:15
1/8 anonim válasza:
Szerinted miből állapítják meg a vércsoportot?
2/8 A kérdező kommentje:
Megallapitottak es megkaptam az eredmenyt,de amikor "rutin" vervetelre megyek akkor nem a vercsoportot allapitjak meg
2017. jan. 18. 12:21
3/8 anonim válasza:
Szepen ki fogsz futni az idobol...
4/8 anonim válasza:
Amikor közlöd az orvosoddal, hogy abortusz mellett döntöttél, akkor ad egy rahedli beutalót vérvételre, ekg-ra, röntgenre meg még valamire, aztán el kell menned a családvédelmi szolgálathoz, akik engedélyezik vagy nem.
5/8 anonim válasza:
"aztán el kell menned a családvédelmi szolgálathoz, akik engedélyezik vagy nem." - miért kell a kérdezőket félrevezetni??? A családvédelmis az nem hatóság, az tanácsokat ad meg adminisztrál, a döntés 100%-ban a terhes nőé.
6/8 anonim válasza:
Mi az, hogy akik engedélyezik vagy nem???? Legalább ha már hülye vagy, ne hangoztasd, ezáltal félrevezetve másokat. Olyan nincs, hogy nem engedélyezik. Azt, hogy abortuszra megy-e vagy sem, a nő csak és kizárólag maga dönti el, az ég világon ebbe senki nem szólhat bele!
7/8 anonim válasza:
Nem kellett hozzá se vérvétel se ekg...semmi. Csak egy vércsoportos pappír, az meg már megvolt előtte. Nem olyan ez, mint egy nagy műtét...csak bódítanak, nincs mély altatás...
8/8 anonim válasza:
Nekem volt abortuszom és mélyaltatásban végezték, nem bódítottak, ezért csináltak ekg-t és minden mást.
Annál meg rosszul fogalmaztam, hogy "engedélyezik". De ők adják ki a papírt, hogy ott jártál, végighallgattad stb., aláírod és csá. Ha az a papír nincs meg, orvos nem nyúl hozzád, max. feketén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!