Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Lekezelőek a kórházban azzal,...

Lekezelőek a kórházban azzal, aki abortuszra megy?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok, nem tartom meg.

Viszont 2 ember is mondta, hogy ő biztos nem menne állami kórházba, csak magánba, mert itt a nővérek beszólogatnak majd, lekezelőek lesznek és az ember semmit nem tud tenni ellenük...

Csak a magánintézmény, amit kinéztem, oda-vissza 4 óra kocsival, nem tudom, mi legyen.

Amúgy itt a kórház nemrég lett felújítva, kapnék VIP-szobát (bár nem tudom, hogy egy állami intézményben ez mennyivel jobb) és itt lenne a saját orvosom is.

2017. ápr. 30. 11:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
79%

Senkit nem ol meg, ebbol a magzatbol egy ember lehetne de nem lesz az. Az orokbefogadas meg ugyan ahogy van egy alszent hazugsag, a legvegen foglalkoznak csak az orokbeado erdekeivel. Pedig o serul a legtobbet. A babarol nem is beszelve, nemelyik orokbefogado, mint ha huspiacon lenne, ha talalnak egy terhes donteskeptelen not.

18 evesen nem kell neki ingyen szeretetszolgalatot jatszania. Nektek mas eletebe se kene turkalni, elkepeszto, milyen indulatusak vagytok. Persze ertheto, arc es nev nelkul, minden konnyebb.

2017. máj. 2. 19:37
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

De van ilyen

Sok sok kollega nem vesz reszt benne erkolcsi okokbol.

Minden szo amit irtam igaz.

Esku szovege az elet vedelmere szolit fel ...

2017. máj. 2. 19:59
 23/35 anonim ***** válasza:
79%

Képzeld én is ugyan azt az esküt tettem le a diplomám mellé, és mégsem érzem feljogosítva magam, hogy bunkózzak azzal aki segítséget kér, csak véletlenül másképp gondolkozik mint én.

És persze, meg lehet ezt tagadni, de az a "sok" azért közel sem olyan sok, mint ahogy te próbálod itt beállítani.

És azt is pontosan tudod, hogy a túlzást melyik részre értettem. Az első pár mondatra inkább a színpadias jelző illene.

2017. máj. 2. 20:22
 24/35 anonim ***** válasza:
79%
A sok okosnak aki itt az esküvel példálózik, ha jól emlékszem az is benne van, hogy a betegek emberi méltóságát tiszteletben kell tartani. Vagy ezek szerint akkor lehet válogatni? Ezt a részt betartom mert ez tetszik, de azt a másikat nem?
2017. máj. 2. 20:29
 25/35 anonim ***** válasza:
77%

#26, dehogy mondasz igazat... akkor nem hivatkoznál egy olyan történelmi esküre, amit Magyarországon utoljára olyan 200 éve tettek le hivatalos formában... ez a "mert a Hippokrátészi eskü" egyike a kiirthatatlan magzatvédő-gumicsontoknak... de legalább tudni lehet róla, hogy ki beszél igazat, és ki kevésbé...:(

Az, hogy EÜ dolgozók megtagadhatják a tervezett művi abortuszba való részvételt, annak nincs köze ma semmiféle eskühöz, egyszerűen a lelkiismereti-, és vallásszabadság része. De ez nem jogosítja el egyiküket se arra, hogy ítélkezzenek akár a kollégáik, akár a pacienseik felett, lévén őket is ugyanaz a lelkiismereti és vallásszabadság illeti meg.

2017. máj. 2. 20:43
 26/35 anonim ***** válasza:
30%
#29, Magyarország külföldről is nagy "M"... szomorú meg akkor lenne, ha a hozzád hasonló gondolkodással bírók diktálnának... de ez szerencsére nem így van.
2017. máj. 3. 13:29
 27/35 anonim ***** válasza:
9%
Igen ismerem mikor elfogynak az ervek belekotunk a nyelvtanba.
2017. máj. 3. 14:13
 28/35 anonim ***** válasza:
35%
Kedves Kérdező! A világért sem akarlak megbántani, de neked még nem volt egy rossz napod sem, ugye? Valószínűleg az ápolók nem azért bunkók valakivel, mert ő nem tart meg egy gyereket. De nyilván vannak kivételek, mint mindenhol.
2017. máj. 3. 17:46
 29/35 anonim ***** válasza:
81%
A Bajcsy-ban nem!
2017. máj. 3. 21:40
 30/35 anonim ***** válasza:
68%

Halálosan kivagyok az itélkezőktől.

Lehet ám védekezni akárhogy, kell is, de remélem olvasnak is néha ezek az emberek, és hallottak már olyan esetről, hogy valaki gyógyszer mellett esett teherbe és stb...

És az egyik kommentre reagálva: van olyan korház ahol mosolyognak mindenkire, legyen az egy vajúdó nő, vagy egy abortuszra készülő lány, tök mindegy. A fő cél az kéne hogy legyen, hogy nyugalmat árasszanak magukból az ápolók.

Kedves Kérdező!

Te pedig ne izgulj, ha bárki lekezelő veled akkor igenis állj ki magadért! Te tudod miért döntöttél így, senkinek semmi joga nincsen itélkezni feletted. Akármilyen csúnya lesz: amíg az abortusz legális, addig senkire nem lehet csúnyán nézni ha amelett dönt. Számtalan oka lehet.

És amúgy az is szörnyű, hogy mindig az abortuszon átesett nő a hibás és a gyilkosnak titulálandó személy... és mi van a nődokival, aki elvégzi és megöli?

Csak úgy mondom kedves abortusz-ellenes válaszolók: elég valószínű, hogy az a doki akinél szültetek vagy szülni fogtok, szintúgy végzett már abortuszt. Szerintem itéljétek el őt is a tetteiért!

Kívánom, hogy minden rendben legyen veled, sok erőt!

2017. máj. 4. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!