Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit gondoltok róla, ha valaki...

Mit gondoltok róla, ha valaki ordít szülés közben?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdem :D

Én mindig azt mondtam, tuti nem fogok kiabálni szülés közben, mert milyen ciki már, aztán jött 20 óra vajúdás, a végén oxi, az utolsó 2-3 órában már teljesen magamon kívül voltam, és mikor jöttek a tolófájások, már majdnem megkönnyebbültem, erre a szülésznő elkezdett a hasamra könyökölni, akkor ott végem lett, kinyomtam a babámat 4-5 nyomásra, de végig ordítottam.

Egyszerűen nem tudtam kontrollálni azt a mértéktelen fájdalmat.

2022. febr. 23. 21:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

En meg vegig karomkodtam az egeszet. A szemelyzet mar hozzamszolni sem akart nem h a kozelembe jonni. Az egesz vilagra merges voltam akkor.

Ez sem jobb mint a orditas ! 🤣

2022. febr. 24. 05:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Az első hangosabb sóhajtásnál rámszóltak, hogy ne kiabáljak, maradjak csendben, mert csak pazarlom az erőmet.

Elég nehéz volt oxitocin mellett, fájdalomcsillapító nélkül arra is koncentrálni, hogy csendben is maradjak, levegőt is vegyek. Csak a végén, minimálisan hallattam a hangom, nekem úgy könnyebb volt koncetrálnom, de minden egyes alkalommal rámszólt a szülésznő, hogy maradjak csendben. Azt hittem lerúgom a fejét!

Nekem semmi bajom azzal, ha valaki ordít szülés közben. Ha neki úgy kényelmesebb vagy könnyebb, akkor hajrá! Senki sem jókedvből visítozik!

2022. febr. 24. 09:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A kiabálás segít oldani a stresszt és fájdalmat elviselhetöbbé teszi. Segit szülésben.
2022. febr. 24. 09:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Mellettem egy nő úgy ordított, hogy szabályosan megijedtem, mert nekem kb akkor kezdődött az egész és tök ijesztő volt. De nem zavart, hogy ordít, csak féltem, hogy mi vár még rám. :D ő utána kb 20 perc múlva meg is szülte a gyerekét, szóval sokáig nem tartott
2022. febr. 24. 16:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Én elsőnél kiabáltam valamennyit, de több erőt elvitt, hogy vissza fogtam magam, mert csesztettek miatta....
2022. máj. 7. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!