Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés közben mindenki bekakil...

Szülés közben mindenki bekakil be pisil? Nincs kivétel?

Figyelt kérdés
Én ettől egy kicsit tartok, már csak 4 hetem van szülésig és aggódok ezek niatt. Az annyira kellemetlen lesz. Nem?
2021. nov. 1. 17:13
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

Bepisil*

Miatt*

2021. nov. 1. 17:14
 2/27 anonim ***** válasza:
92%

Kaptam beöntést, szóval nem kakáltam be.

Egy kicsit bepisiltem, igen, de nem is vettem észre, csak mondták, viszont ott pont nem érdekelt. Szerintem ha összesz*rom magam, sem érdekel, annyira más tudatállapotban voltam.

2021. nov. 1. 17:18
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
Ezért alkalmaznak beöntést szülés előtt, de egyébként meg annyira hozzátartozik mindez ehhez az élettani történéshez, hogy a szó szerint mindennapos és az ebben járatosak számára ez ennek a dolognak természetes velejárója.
2021. nov. 1. 17:19
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki
2021. nov. 1. 17:19
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyiknél se kaptam beöntést, se kúpot semmit. Az elsőnél bekakiltam, nagyon hosszú volt a kitolás, 1.5 óràn át nyomtam.

A második pillanatok alatt megszületett pár nyomásra ott nem kakiltam be. Ott pisi volt, azt éreztem, kérdeztem is a szülésznőt, hogy ez most magzatvíz volt vagy bepisiltem? Röhögött, mondta, hogy nem tudja, bármi lehetett. Majd pár perccel később egyértelmű volt a burokrepedés, szóval a korábbi az egy kis pisi volt.

Nem tudom, az számít-e, de az elsőnél hanyatt feküdtem, a másodiknál térdeltem.

2021. nov. 1. 17:23
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki. Én nem kaptam beöntést, szerintem be is kakiltam, de nem mondták, én meg nem kérdeztem, amiről nem tudok, az nem fáj alapon.
2021. nov. 1. 17:24
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

2 és fél éve egyiket sem csináltam.

5 hete 💩 becsúszott, pontosabban ki. Nálunk nincs beöntés, kúpot adnak. Az hatott is,de nem jött ki minden akkor amikor kellett volna 🤷‍♀️ nem győztem bocsánatot kérni, a szülésznő meg a doki pedig vagy 20x elmondták,ne érezzem rosszul magam emiatt,ez ezzel jár. Ennél cifrábbakat is láttak már.

2021. nov. 1. 17:26
 8/27 anonim ***** válasza:
88%
A természet ügyesen intézi ezt, nekem itthon hasmenéssel tisztult minden. Nem kellett se beöntés se semmi külső dolog. Nem volt semmi baleset sem
2021. nov. 1. 17:31
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Èn nem kaptam beöntest, kitolàskor jött minden ki. Ez a szüles rèsze, szerintem a szülesznők ehhez hozzàszoktak. Nekem a gyakori hasmenès helyett sajnos szèkrekedesem volt szülès előtt.

Pisiltem vajùdas alatt àgytàlba, felkelni nem bìrtam akkor màr, pedig sètàlhattam volna is. Kitolaskor màr nem ereztem, hogy pisiltem volna.

2021. nov. 1. 17:36
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Kitolásnál mind2szer bepisiltem, kaka nem tudom volt-e, szerintem ahol adtak beöntést ott nem, a másiknál meg nem tudom,de nem izgatott sem ott,sem most!
2021. nov. 1. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!