Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés közben mindenki bekakil...

Szülés közben mindenki bekakil be pisil? Nincs kivétel?

Figyelt kérdés
Én ettől egy kicsit tartok, már csak 4 hetem van szülésig és aggódok ezek niatt. Az annyira kellemetlen lesz. Nem?
2021. nov. 1. 17:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kaptam beöntést és kúpot se. Amikor már nem bírtam felkelni elmenni pisilni akkor becsurgott. Gondolom pár csepp lehetett csak. Kakibogyó is volt. Nem csináltak gondot belőle. Kaptam tiszta lepedőt.
2021. nov. 1. 20:05
 22/27 anonim ***** válasza:
48%
Kétszer szültem, egyiknél sem történt ilyesmi.
2021. nov. 1. 20:41
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kaptam semmit, viszont szóltam a szülésznőnek, hogy aatek szerint 1,5 napja nem volt nagy dolgom, ellenben volt bemenet, így ha szülésnél nem akarnak nagy mocskot, akkor kezdjünk ezzel valamit. Kaptam kúpot, ami a terhesség miatti székrekedésemnek egy áldás volt.

Így a nagy dolgot elkerültük. Ellenben pisi volt.

Viszont viszonylag sűrűn kiengedtek wc-re.

2021. nov. 1. 20:55
 24/27 anonim ***** válasza:
53%
Ha nálam volt is ilyen baleset, észre se vettem. Volt más elfoglaltságom éppen és őszintén mi az a pár csepp pisi vagy kaki a többi dologhoz képest, ami aznap távozik belőled? Francot se érdekli mi van a lepedőn, amikor a gyereked ott pihizik a mellkasodon és életében először szopizik, néz rád, felsír, stb. Engem egyébként a kislányom alaposan lekakilt a megszületése után, amíg a hasamon volt, de pont nem érdekelt. Utólag jót nevettünk rajta. :)
2021. nov. 1. 20:55
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Én onnan tudtam, hogy becsúszott, hogy a főorvos felszólalt, hogy: hát nem kapott beöntést anyuka?

Észre se vettem, kisebb bajom is nagyobb volt.

2021. nov. 1. 20:59
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindkétszer kértem beöntést, nem kakaltam és nem pisiltem be de nekem is félelmem volt... Mondtam is a dokimnak, ő meg mondta h őt már hányták pisilték kakilták le, emiatt ne aggódjak😅
2021. nov. 2. 07:35
 27/27 anonim ***** válasza:
80%
bepisilsz bekakilsz ha hüvelyi uton szülsz.ahol kup és beüntés vécézés nincs
2021. nov. 2. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!