Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit gondoltok róla, ha valaki...

Mit gondoltok róla, ha valaki ordít szülés közben?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdem :D

Én mindig azt mondtam, tuti nem fogok kiabálni szülés közben, mert milyen ciki már, aztán jött 20 óra vajúdás, a végén oxi, az utolsó 2-3 órában már teljesen magamon kívül voltam, és mikor jöttek a tolófájások, már majdnem megkönnyebbültem, erre a szülésznő elkezdett a hasamra könyökölni, akkor ott végem lett, kinyomtam a babámat 4-5 nyomásra, de végig ordítottam.

Egyszerűen nem tudtam kontrollálni azt a mértéktelen fájdalmat.

2022. febr. 23. 21:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Senki le nem szarja
2022. febr. 23. 21:20
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Semmit, leszarom
2022. febr. 23. 21:20
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
A kitolás már nekem nem volt semmi, max csatakiáltás. A könyöklést leszámítva szinte ugyanolyan szülésem volt, mint neked. Szerintem a kitolás előtti utolsó 1 órát végig üvöltöttem. A tolófájások és az oxis fájások együtt jöttek, de még nem nyomhattam. Mesés volt. Nagy ívben leszartam, hogy mit gondol, aki hallja. A mai napig nem érdekel, hogy kinek mi lehetett a véleménye 😂
2022. febr. 23. 21:25
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

Én kb 4 órát ordítottam végig az elsőnél 🤷‍♀️

Másodiknál megfogadtam, nem fogok, kontrolálom magam, stb... aha. Így is lett egy fél óra ordítás.

2022. febr. 23. 21:39
 5/15 anonim ***** válasza:
70%

Igazából nem erdekel, de amikor vajúdok ne halljam…

Egyszer hétvégi nst-n hallottam.. a hányinger kerülgetett.

Nem amiatt, hogy lenézem vagy ilyesmi, hanem kicsit berosáltam🙈

Amúgy azt hittem én is kiabálni fogok…

De nem.. aztán pici hangggal fújtam a levegőt ( rezgő hang)

Rámszóltak h ne pazaroljam az erőmet ilyenekre.. bár gyors szülésem volt, nem is értem ebbe miért kellett beleszólni.

2022. febr. 23. 21:41
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Azt gondolom, hogy szíve joga. Az ő fájdalma, az ő üvöltése. Ne én mondjam már meg, másnak mi, mennyire fáj. Ha üvöltenie kell, vagy az esik jól, akkor üvöltsön. A másik meg, hogy durva, hogy sok kórházban tolják a nőkbe az oxitocint fájdalomcsillapítás nélkül. Nagyon szomorú. Én is oxival szültem, de egy hang nélkül, mert kaptam mellé fájdalomcsillapítást. Nyilván nem az én dicsőségem, és aki ordít, annak sem a szégyene. Inkább elszomorító, hogy sok helyen ilyen szinten van a fájdalomcsillapítás a szüléseknél.
2022. febr. 23. 21:48
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Én 12 órábol szerintem 6ot orditottam. A hangom elment a vegere. Pont leszrom, ki mit gondolt. Ha kerik, meseljem el a szulest, elmeselem, hogy szerintem az egész város hallotta. Nekem van tobb sportolo ferfi a csaladban, egy kemenyebb/sulyzos edzes vegere ok is kiabalnak neha az erofeszitestol. Akkor egy vajudasnal miert ne lenne normalis?
2022. febr. 23. 22:46
 8/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem gondolok semmit, magammal foglalkozok.
2022. febr. 23. 22:56
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
Azt gondolom hogy nagyon fáj neki.
2022. febr. 23. 23:02
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

Elég hülye kérdés, már ne haragudj.

Nyilván nem örömében ordít, hanem így fáj neki.

2022. febr. 24. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!