Mit gondoltok róla, ha valaki ordít szülés közben?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdem :D
Én mindig azt mondtam, tuti nem fogok kiabálni szülés közben, mert milyen ciki már, aztán jött 20 óra vajúdás, a végén oxi, az utolsó 2-3 órában már teljesen magamon kívül voltam, és mikor jöttek a tolófájások, már majdnem megkönnyebbültem, erre a szülésznő elkezdett a hasamra könyökölni, akkor ott végem lett, kinyomtam a babámat 4-5 nyomásra, de végig ordítottam.
Egyszerűen nem tudtam kontrollálni azt a mértéktelen fájdalmat.
A kitolás már nekem nem volt semmi, max csatakiáltás. A könyöklést leszámítva szinte ugyanolyan szülésem volt, mint neked. Szerintem a kitolás előtti utolsó 1 órát végig üvöltöttem. A tolófájások és az oxis fájások együtt jöttek, de még nem nyomhattam. Mesés volt. Nagy ívben leszartam, hogy mit gondol, aki hallja. A mai napig nem érdekel, hogy kinek mi lehetett a véleménye 😂
2022. febr. 23. 21:25
4/15 anonim válasza:
Én kb 4 órát ordítottam végig az elsőnél 🤷♀️
Másodiknál megfogadtam, nem fogok, kontrolálom magam, stb... aha. Így is lett egy fél óra ordítás.
2022. febr. 23. 21:39
5/15 anonim válasza:
Igazából nem erdekel, de amikor vajúdok ne halljam…
Egyszer hétvégi nst-n hallottam.. a hányinger kerülgetett.
Nem amiatt, hogy lenézem vagy ilyesmi, hanem kicsit berosáltam🙈
Amúgy azt hittem én is kiabálni fogok…
De nem.. aztán pici hangggal fújtam a levegőt ( rezgő hang)
Rámszóltak h ne pazaroljam az erőmet ilyenekre.. bár gyors szülésem volt, nem is értem ebbe miért kellett beleszólni.
2022. febr. 23. 21:41
6/15 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy szíve joga. Az ő fájdalma, az ő üvöltése. Ne én mondjam már meg, másnak mi, mennyire fáj. Ha üvöltenie kell, vagy az esik jól, akkor üvöltsön. A másik meg, hogy durva, hogy sok kórházban tolják a nőkbe az oxitocint fájdalomcsillapítás nélkül. Nagyon szomorú. Én is oxival szültem, de egy hang nélkül, mert kaptam mellé fájdalomcsillapítást. Nyilván nem az én dicsőségem, és aki ordít, annak sem a szégyene. Inkább elszomorító, hogy sok helyen ilyen szinten van a fájdalomcsillapítás a szüléseknél.
2022. febr. 23. 21:48
7/15 anonim válasza:
Én 12 órábol szerintem 6ot orditottam. A hangom elment a vegere. Pont leszrom, ki mit gondolt. Ha kerik, meseljem el a szulest, elmeselem, hogy szerintem az egész város hallotta. Nekem van tobb sportolo ferfi a csaladban, egy kemenyebb/sulyzos edzes vegere ok is kiabalnak neha az erofeszitestol. Akkor egy vajudasnal miert ne lenne normalis?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!