Szorongás fog el ha egyedül kellene lennem. Szülés óta nem szeretek màr egyedül lenni. Valakinek volt hasonló?
2 hete szültem meg az első kislányom. Viszonylag elég jók a napjaink apukája is sokat segít viszont a munkájából adódóan 1 napra el kell utaznia rendszeresen és amióta megszültem nagyon rosszul viselem ezt. Teljesen elfog a kétségbe esés és a féltés sírok is ha belegondolok hogy elkell mennie. Előtte szerettem egyedül lenni persze akkor is aggódtam de nem ilyen formàban. Most nagyon nagy biztonságot ad nekem a férjem és nem tudom hogy ez normális e és csak a hormonok vagy kicsit megbolondultam-e.
Volt valakinek hasonló? Elmúlik idővel vagy mostantól mindig így lesz?
Nekem így volt. Férjem havonta néhány alkalommal éjszaka dolgozik, szülés után többször is pánikrohamom volt mikor közeledett az este és tudtam hogy egyedül maradok. Eleinte segítséget kértem minden éjszakás napon ( nagyik átjóttek és fürdetés után mentek haza). Szakember segítségét akartam kérni, de viszonylag hamar elmúlt magától (2-3 hónap).
Neked is azt tanácsolom hogy kérj segítséget (családtag, barát, akár bébiszitter legyen ott veled), és ha idővel nem múlik, akkor menj pszichológushoz.
Nálunk 2 hónapot volt itthon a férjem. Rettenetes volt első nap mikor elment dolgozni.
Azóta is panikrohamom van, ha egyedül maradok a gyerekkel. Pedig már 3 éves
Nekem szülés után két hetet volt otthon a férjem, mindenben segített. Gyerekkel, ügyintézéssel, vásárlással főzéssel mosással stb..
Az első munkanapja borzalmas volt pedig ennek már lassan 6 éve de így bennem maradt. Bennem volt a félsz, hogy tudom én ezt teljesen egyedül is??
De el fog múlni a félelem, összeszoktok megismeritek egymást a babával nem lesz gond...
Második babával már nem is volt félelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!