Ha beindulnak a fájások, képes lennék egyedül bevezetni a kórházba (kb 5 perc autóút)?
Hát ha nem magzatvíz elfolyással indul be,szerintem még simán bár en nem kockáztatnék mert 5 perc ide vagy oda,egy fájás közepette nem igen tudsz koncentrálni.
Igy ne akkor indulj,amikor már 2 percesek
Inkább ne próbáld ki.
Saját magad, a babád, és nem utolsó sorban a többi közlekedő érdekében.
A második válaszolóval érték egyet, ne veszélyeztess ennyi embert szerintem, nem éri meg, főleg neked még ez a plusz stressz is, ezen fogsz előtte agyalni, hogy képes leszel vajon vezetni.
Nem tudsz esetleg családtagokat, barátokat megkérni, hogy álljanak készenlétben azon a héten, hogy érted jöhessenek? Például hétfőn a tesód áll készenlétben, hogy ha kell, odaautózzon érted, keddem apukád, szerdán férjed stb.
Nem tudom, a taxi megoldás lehet-e.
Be tudtam volna,de eszembe se jutott.
Parkoljak le, van e hely egyáltalán, egy vagyon ha fizetős helyen vagyok. Inkabb egy taxi.
Köszönöm szépen, pont ezért kérdeztem, mert nem tudom elképzelni se milyen lesz.
Bennem is az merült fel elsőnek, hogy másokat ne veszélyeztessek.
Így már tudom, hogy ez a verzió szóba se jöhet majd. :)
Köszönöm mindnekinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!