Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha beindulnak a fájások,...

Ha beindulnak a fájások, képes lennék egyedül bevezetni a kórházba (kb 5 perc autóút)?

Figyelt kérdés
Volt már valaki így?
2021. aug. 9. 12:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Hát ha nem magzatvíz elfolyással indul be,szerintem még simán bár en nem kockáztatnék mert 5 perc ide vagy oda,egy fájás közepette nem igen tudsz koncentrálni.

Igy ne akkor indulj,amikor már 2 percesek

2021. aug. 9. 12:29
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

Inkább ne próbáld ki.

Saját magad, a babád, és nem utolsó sorban a többi közlekedő érdekében.

2021. aug. 9. 12:35
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Rizikòs lenne. Ha annyira közel van a kòrhàz, èn inkàbb sètàlnèk. A magzatvìz elfolyasa nem veszèlyhelyzet, első, onnan akar mèg napok lehetnek szülèsig.
2021. aug. 9. 12:39
 4/13 anonim ***** válasza:
96%

A második válaszolóval érték egyet, ne veszélyeztess ennyi embert szerintem, nem éri meg, főleg neked még ez a plusz stressz is, ezen fogsz előtte agyalni, hogy képes leszel vajon vezetni.

Nem tudsz esetleg családtagokat, barátokat megkérni, hogy álljanak készenlétben azon a héten, hogy érted jöhessenek? Például hétfőn a tesód áll készenlétben, hogy ha kell, odaautózzon érted, keddem apukád, szerdán férjed stb.

Nem tudom, a taxi megoldás lehet-e.

2021. aug. 9. 12:40
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Mindenki biztonsága érdekében ne spekulálj erre. Nem tudhatod, milyenek lesznek a fájások.
2021. aug. 9. 12:40
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudtam volna...5 perces fájásoknál indultunk be (amíg bírtam, otthon akartam vajúdni), de a lépcsőházban is meg kellett állnom a fájás miatt, a kocsiban is szörnyű volt a ,,kényszerpozíció" és az öv., kb. 10 perces út volt.
2021. aug. 9. 12:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Be tudtam volna,de eszembe se jutott.

Parkoljak le, van e hely egyáltalán, egy vagyon ha fizetős helyen vagyok. Inkabb egy taxi.

2021. aug. 9. 12:43
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, pont ezért kérdeztem, mert nem tudom elképzelni se milyen lesz.

Bennem is az merült fel elsőnek, hogy másokat ne veszélyeztessek.

Így már tudom, hogy ez a verzió szóba se jöhet majd. :)

Köszönöm mindnekinek!

2021. aug. 9. 12:54
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem
2021. aug. 9. 13:14
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Én bevezettem. 5 perces fájásokkal, elfolyt magzatvízzel. Kb 5 perc volt, éjszaka és kijárási tilalom alatt. Egy lélekkel sem találkoztam. Akkor még egész jól bírtam a fájásokat. Ingyenes parkolás volt, így az autó megvárta ott, míg a babával haza mehettünk.
2021. aug. 9. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!