Ha mondjuk csak elfolyik a magzatvíz és nincs fájás akkor sztem megoldható.
De ha fájásokkal indul a hacacáré akkor meg ne próbáld.
2020. okt. 29. 13:36
2/12 anonim válasza:
Hát én nem alapoznék erre... Még ha jól is vagy, mi van, ha félúton elkap egy görcs? Fának mész?
2020. okt. 29. 13:41
3/12 anonim válasza:
Ha nyugodt természetű vagy akkor igen
2020. okt. 29. 13:42
4/12 anonim válasza:
Szülés előtt egy nappal is vezettem még, de megindult szüléssel biztosan nem vezetnék, csúnya baleset lehet a vége. Ezt máshogy kell megoldani.
2020. okt. 29. 13:43
5/12 anonim válasza:
Szerintem ne kockáztass :/
2020. okt. 29. 13:45
6/12 anonim válasza:
Ha közel laksz a kórházhoz és biztos vagy abban, hogy lesz parkoló a közelben, ahol napokig vesztegelhet az autó, akkor szerintem megoldható.
Én magamból kiindulva el tudnék talán vezetni addig, mert az első szülésemnél (ami fájással indult) órákig otthon szenvedtem, de a mentőben ülve pl egy fájásom sem volt, mert az utazásra figyeltem. Aztán ahogy az osztályra kerültem, újra elkezdődött minden.
2020. okt. 29. 13:54
7/12 anonim válasza:
Én elgondolkodtam rajta, mivel csak nekem van jogsim. Aztán elment a magzatvíz és 10 percre rá 3 perces fájásaim lettek. Esélytelen. ( És 3 órával később meg is lett a baba)
Szerintem hívj inkább taxit vagy rokont az a tuti.
2020. okt. 29. 14:00
8/12 anonim válasza:
Nem. És nem is javaslom, hogy megpróbáld. Rohadt balesetveszélyes. Pont nem a vezetésre fogsz koncentrálni akkor se ha nem lesznek nagy fajasaid. En mondjuk már eleve csak nagy terpeszben tudtam beülni és majd kiszakítottam az ajtót. Nálam kizárt lett volna.
2020. okt. 29. 14:00
9/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bevállalnám. Magzatviz elfolyásával és azonnali ötpercesekkel indultunk a kórházba gyalog, mert tényleg ajtótól ajtóig 10 perc. Így 2 fájás jutott a sétára és mit ne mondjak, meg kellett állnom szemet összeszorítva szuszogni. Szerintem vezetve tuti félrerántom a kormányt és/vagy beletapostam volna a fékbe.
2020. okt. 29. 14:39
10/12 anonim válasza:
Ne próbáld meg! Bármikor kezdődhet egy erős fájás, fejben sem biztos annyira ott tudsz lenni. Nem érdemes kockáztatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!