A kocsival van a baj? 8 hónapos múlt a kislányom, és most kezd egyedül ülni. Babakocsiban viszont mindig "lecsúszik". Miért?
Ilyen a kocsink: [link]
Nem igazán van soha "ülő" pozícióban, hanem oldalra kinyeklik-nyaklik, és a kis popsija is nemül a kocsiban, hanem mintha feküdni akarna... Arra gondoltam , talán a kocsival van a baj, mert a biztonsági öv középső része, ami a lábai között van, túlságosan elöl van, így nem tartja a baba "alsó részét". Bocsi, ha hosszú lett, és ha picit érthetetlen is...:)
Nekem is hasonló kocsim volt, és ugyanez a problémám. A kocsit amúgy el is adtam.
Az etetőszéknél ugyanez volt, meg a szánkónál is. Kicsi fiam sokáig lusta volt egyszerűen tartani magát, és egy idő után lecsúszott az ülésből.
Ezt mondom, hogy nemcsak a kocsi a hibás, lehet hogy a te lányod is lusta tartani magát. :)
Én ilyet vettem:
Ez egy dögnehéz, de nagyon szuper masszív kocsi. Én nagyon szerettem!
Szerintem nem a kocsi a hibás.
Lányom szépen ül bárhol, de a babkocsiban elhagyja magát, és nyeklik-nyaklik, pedig tök más babakocsink van, mint nektek.
A babakocsiban kehet, hogy úgy érzik, hogy minek tartsák magukat, szerintem azt gondolják, hogy "anya tol és meg lazulok". :)
Nekem is ilyen babakocsim van és szerintem nem azzal van a gond. A lányod még most kezd ülni, így a zötykölődős utakon nem tudja magát tartani hosszabb ideig, illetve helyezkedni sem tud még egyedül. Adj kis időt neki, meg fog erősödni. Az hogy a heveder messzebb van a lába között, pedig akkor lesz jó, ha kicsit nagyobbak leszetk és még babakocsizni fogtok. Akkor is be kell férjen a baba és be is kell kötni valamivel.
Mi triciklivel voltunk így, ahogy Te a babakocsival. 1 évesen kapta a lányom, akkor már 2 hónapja ült szépen egyedül, de meg kellett tanulja, hogy hogyan kell tartani magát azon az ülésen. Most 15 hónapos alig lehet leszedni a tricikliről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!