Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kocsival van a baj? 8...

A kocsival van a baj? 8 hónapos múlt a kislányom, és most kezd egyedül ülni. Babakocsiban viszont mindig "lecsúszik". Miért?

Figyelt kérdés

Ilyen a kocsink: [link]

Nem igazán van soha "ülő" pozícióban, hanem oldalra kinyeklik-nyaklik, és a kis popsija is nemül a kocsiban, hanem mintha feküdni akarna... Arra gondoltam , talán a kocsival van a baj, mert a biztonsági öv középső része, ami a lábai között van, túlságosan elöl van, így nem tartja a baba "alsó részét". Bocsi, ha hosszú lett, és ha picit érthetetlen is...:)

2011. júl. 7. 20:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
szerintem nem a kocsival van baj,nekünk nem ilyen kocsink van és abban is lecsúszott,meg az egyszerű esernyő kocsiban is....én sem jöttem még rá a mai napig hogy miért csúszik le a kocsiban.
2011. júl. 11. 16:00
 22/25 anonim ***** válasza:
A 16.00-ás vagyok. Látom az előző válaszoló is ugyanazt írta, mint én. Az a betét biztos, hogy jó lehet, kár hogy én nem tudtam, hogy gyártanak ilyet, akkor biztos nem varratok.
2011. júl. 11. 16:04
 23/25 anonim ***** válasza:
Nálunk is ilyen problémák voltak, túl nagy és kemény felületek (ülő és háttámla), csak a háttámla volt dönthető és ezzel együtt mozgott a lábtartó is. Utáltam, olyan rosszul ült benne, nem hinném, hogy a gerincének is jót tett. Épp ezért vettem neki újat, a lényeg, hogy puhább legyen és a miénk kagylóüléses is, tökéletesen meg vagyok vele elégedve és végre a lányom is (11 hónapos) rendesen tud benne ülni.
2011. júl. 11. 19:26
 24/25 Brigitta04 ***** válasza:

Szia

Nekem egy Kunert kocsim van a mai napig néha nagyon "hülyén"tud benne ülni 13 hónapos faiam.Az etetöszékkel szintén igy vagyok,Abban is valamikor annyira lecsuszik,szerintem ez nála akkor van amikor nem igazán akar benne maradni.Lehet érdeme várni még egy kicsit a kocsi cserével.

2011. júl. 11. 22:19
 25/25 anonim ***** válasza:
15:21-es! Mi is Espritet ernyőkocsit vettünk. :) Erre cseréltük le a CAM-et. :) És láss csodát, ebben gyönyörűen ül. :) (Egyébként én is néztem, hogy a Neonatok ugyanaz a konstrukció - automatikusan mozgó lábtartó és nagyon elöl lévő hevederrögzítés - mint a Cam-ek.)
2011. júl. 12. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!