Nem igazán van soha "ülő" pozícióban, hanem oldalra kinyeklik-nyaklik, és a kis popsija is nemül a kocsiban, hanem mintha feküdni akarna... Arra gondoltam , talán a kocsival van a baj, mert a biztonsági öv középső része, ami a lábai között van, túlságosan elöl van, így nem tartja a baba "alsó részét". Bocsi, ha hosszú lett, és ha picit érthetetlen is...:)
Nem a kocsival van baj, hanem mivel írtad te is még csak most kezd el ülni, nem tartja még magát ahogy kell. Ne ültesd fel teljesen, hanem kicsit hárdöltve, hagy szokja. Majd hamarosan meg fog tudni ülni és akkor nem fog eldőlni.
2011. júl. 11. 14:08
12/25 anonim válasza:
Szerintem már pedig a babakocsi a ludas. Nekünk egy tök drága, márkás kocsink volt - ezért adtam el. Ugyanis túl nagy volt az ülőtámla, s azon egészen elöl volt a lába közti heveder rögzítve, így szegénykém mindig ott landolt. És a lábtartója sem volt külön állítható, így ha felültettem, az lement, és folyamatosan csúszott előre szegénykém. Van egy másik babakocsink is, annak jó helyen van az öve, semmi gond nincs vele, szépen ül benne.
2011. júl. 11. 14:13
13/25 csill79 válasza:
Pontosan ez a problémám nekem is.Nekünk chicco babakocsink van száznegyvenezerért vettük!Gondolhatod.Szerintem is a kocsi a hibás.Ki vagyok bukva.Én is le akarom cserélni,de ha másnál is van ilyen gond akkor lehet,hogy mégsem a kocsi a hibás.
2011. júl. 11. 14:41
14/25 anonim válasza:
Ugyanezért cseréltem le a kocsinkat!Nem bírtam nézni,ahogy majd kicsúszik alul!Ezután fő szempont volt az ülőrész mélysége és a heveder elhelyezkedése.Ja,és 14 hónaposan is lógott benne.Nyilván tudott volna már ülve lenni,de valamiért lecsúszott.Az új kocsiban viszont nem tud.
2011. júl. 11. 15:00
15/25 anonim válasza:
A babakocsi a hibás! Én most árulom azt a babakocsit, és vettem másikat! Gyönyörűen ül benne! A merev popsirésszel van a fő probléma, ha poha az ülőrész, akkor már be tud picit süppedni a popija, és ő is biztonságban érzi magát! Valaki írta, hogy döntsd enyhén hátra, nos ezt én is kipróbáltam, és csak jobban lecsúszott! Én 70.000 Ftért vettem azt a babakocsit, majd egy esernyőre csukható pille könnyűre cseréltem, ami vízszintig dönthető, és tökéletesen bevált, nagyon élvezi! Adok egy linket, ahhoz amit vettünk: (ha újra kezdhetném, sok mindenben tapasztaltabb lennék, és mást vennék) [link]
2011. júl. 11. 15:21
16/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok! A link a jó babakocsiról van küldve!
2011. júl. 11. 15:21
17/25 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen,és a kocsival volt gond.Mert vettünk neki egy másik sportkocsit abban szépen ül,nem dől el oldalra meg nem csúszik le.
2011. júl. 11. 15:25
18/25 anonim válasza:
Ja még annyit,mi is az Anixban vettük a kocsit.26000Ft.volt EasyGo Loop nagyon jó és strapabíró.
2011. júl. 11. 15:28
19/25 anonim válasza:
szia!
ekkora babánál érdemes vízszintbe állítani a lábtartót is (az a jó ha a lábtartó külön állítható) és igazából szerintem nem kell eladnod a kocsitokat ha amúgy szereted csak vegyél bele neki egy jó puha ülésbetétet ami a popsija alá és a háttámla teljes hosszában elér, szűkíti is neki és puhább is lesz neki így kényelmesebb! nem kel ezt megvenned csak linkeltem egyet mire gondolok! brendonban is láttam már olcsóbban is, csak vidd magaddal a kocsitokat hogy bele próbáld:)
Nekem egy Neonato Reverso kocsim volt, amiben szintén nem tudtam ültetni a lányomat ennyi idősen. Akkoriban néztem, hogy a többieknek milyen a kocsija. Láttam, hogy azokban a kocsikban, amelyeknek a lábrészét vízszintesig lehet emelni, ott olyan szépen ültek a kicsik. Én ahogy ülőhelyzetbe engedtem a kocsi, a lábrész leereszkedett. Érdekes, hogy 18 évvel ezelőtt még a fiammal volt egy babakocsink, amibe olyan jó puha bélés volt, és normálisan tudtam benne ültetni és fektetni is. Pedig akkor még nem volt nagy a választék. Emlékszem, hogy a kart is egy mozdulattal át lehetett fordítani, ha szemből akartam tolni. Bár lehet, hogy csak az emlékek szépülnek meg? :) A Neonatot én is keménynek találtam, ezért pólyabetétből varrattam bele egy bélést, ami télen alulról még melegen is tartottam a gyermekemet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!