Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor mertétek egyedül hagyni...

Edus83 kérdése:

Mikor mertétek egyedül hagyni a babát a szobájában? Még csak 3 hós múlt a lányom, de szépen alszik, és nagyon hiányzik apa, de nem merem még itt hagyni, mert eddíg velem aludt az ágyon.

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 08:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy haza hoztuk a kórházból,az első éjszakát is egyedül töltötte a saját ágyában a saját szobájában.

Igaz, egy nagyon icicpici lakásban laktunk, tehát ha szusszant egyet azt is olyan tisztán hallottam,mintha a fejem mellett lett volna, de mégiscsak külön szobában és ágyban volt.

Azoknál a babáknál, akik nem tartoznak a csecsemőhalál miatt veszélyeztetett kategóriába nem szükséges ez a fajta óvatosság.

Valószínűleg a külön alvás téged jobban megvisel mint őt, főleg hogy mondtad, hogy szépen alszik.

2010. máj. 5. 08:04
 2/14 anonim ***** válasza:
2 hónaposan. annyira szuszogott túrta magát állandóan hogy borzasztó de közben meg aludt. Mikor már negyedik napja minden neszre fent voltam és hulla fáradt kiköltöztem a szobájából. Nem volt semmi gond.
2010. máj. 5. 08:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

simán egyedül hagyhatod. nem lesz semmi baja. már a kórházban sem melletted alszik..

valamint ha nagyon aggódsz és másik szobában van, érdemes beszerezni légzés illetve bébiörzőt.

2010. máj. 5. 08:05
 4/14 anonim ***** válasza:
Amióta hazahoztam a kórházból. A másik szobából is meghallottam ha nyöszörgött vagy ha sírt, És nem volt légzésfigyelőnk sem,nem volt egyikkel sem semmi baj.
2010. máj. 5. 08:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,próbálkozni fogok,csak az a baj apa is félti,és mondja is ,pedig ő is vágyik rá,hogy együtt aludjunk:))
2010. máj. 5. 08:08
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
Én nem aludnék a gyerekemmel. Ez egy rossz szokást alakít ki. A szülők aludjanak együtt a baba pedig az ágyában. 2 kisfiú anyukája
2010. máj. 5. 08:09
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi is külön aludtunk, bár az elején egy szobában, de volt térelválasztó. 5 hónapos volt, amikor kiköltöztünk, és átalakítottuk a szobát. Én előbb is mentem volna, de anyukáméknál felújítás volt, és majdnem egy hónapig itt laktak, addig nem akartam variálni, hogy előbb ki-, aztán meg visszaköltözködjünk.
2010. máj. 5. 08:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Első éjszakától kezdve külön ágy, külön szoba. Őt is zavarod ám a nyugodt pihenésben, alvásban. Menj vissza apához nyugodtan, semmi gond nem lesz. Ha nagyon félted, és nem akarsz venni, lehet bérelni is légzésfigyelőt. Pár hónap, és legalább totál nyugodt leszel.
2010. máj. 5. 08:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok, még annyit akartam írni,hogy mi ugye az első naptól külön szobában alszunk.

Egyszer valamiért egy szobában kellett aludnunk (nem emlékszem miért),mi nem aludtunk semmit. A gyerek nyugodtan aludt, csak hát a babák szuszognak, nyöszörögnek, forgolódnak álmukban, ezekre mi mind felkeltünk.

Nem jó együtt aludni. Arról nem is beszélve, hogy amikr meg már elaludtunk, mint a gyertya úgy feküdtem mozdulatlanul (ösztönösen),attól tartva,hogy az ágynemű susogása meg a mozgolódásom felkelti.

2010. máj. 5. 09:02
 10/14 anonim ***** válasza:
első pertől egyedül aludt,én meg apával.
2010. máj. 5. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!