Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor mertétek egyedül hagyni...

Edus83 kérdése:

Mikor mertétek egyedül hagyni a babát a szobájában? Még csak 3 hós múlt a lányom, de szépen alszik, és nagyon hiányzik apa, de nem merem még itt hagyni, mert eddíg velem aludt az ágyon.

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 08:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én azért maradtam vele mert 2 alkalommal be jelzett a légzés figyelő,aztán persze magamra vettem,most már nem alszik rajtam de még mindig nagyon féltem.
2010. máj. 5. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:
5 hónapos volt, amikor készen lett a gyerekszoba, addig a hálószobánkban aludt a kiságyában. Ő szinte észre sem vette a változást, nekem viszont nehéz volt, mert előtte megszoktam, hogy hallom minden rezdülését, így meg nem, és azóta valahogy éberebben alszom, hogy tutira felébredjek, amikor ő is felébred.
2010. máj. 6. 00:50
 13/14 anonim ***** válasza:
A légzésfigyelő azért is bejelezhet ám, mert nincs jól beállítva! Mi is így jártunk! Erősebbre kellett állítani az érzékenységét, azóta nincs ilyen gond.
2010. máj. 6. 07:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekünk is bejelzett, de semmi baj nem volt sosem,sőt csak idegesített. Akkor is bejelez, ha mellette vagy. Semeddig se tart átmenni hozzá, ha sípol.
2010. máj. 6. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!