6 hetes a babám, és egyedül vihetem kocsival?
Figyelt kérdés
Csak a hátsó ülésen utazhat,mert elől nem lehet kikapcsolni a légzsákot. Ti mikortól mertetek egyedül vezetni vele? kb: 20 perces az út ahová menni akarok.2010. jún. 23. 18:04
1/3 anonim válasza:
Én már 3 hetes korába egyedül mentem vele mamihoz. Csak előre mertem ültetni. Bár nekünk ki lehet kapcsolni a légzsákot. Most 6 hós de soha nem vezettem még úgy, hogy ő hátul egyedül ült volna.
2/3 anonim válasza:
Én is vittem már 3 hetes kora óta. Bár én bevallom őszintén hogy ha egyedül megyek vele előre rakom őt a hordozóba és teljesen hátra tolom az ülést, nekem sem lehet kikapcsolni a légzsákot. És persze 1000-szer óvatosabban vezetek. Én úgy nem merem hátra rakni mivel nem látom. Most lesz már 4 hós vasárnap. Eddig a rendőrt még megúsztuk. Mondjuk nem is érdekel a megbüntet. Nekem így a biztonságos. Hozzáteszem nekem nagyon bukós a lányom és van hogy ugye alig kap levegőt ha bukik vagy félrenyel. Ha nem lenne ilyen baja lehet hogy hátra merném tenni őt.
3/3 anonim válasza:
Én is már a kezdetektől mentem vele egyedül. Mivel én is csak hátra tudom tenni, vettem a bababoltban fejtámlára tehető tükröt, így nyugodtabban vagyok, mert látom a visszapillantóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!