El mernétek indulni kocsival egyedül bevásárolni két kicsivel? (20 és 7 hónaposak)
Nekünk azóta van kocsink, hogy három és 1 évesek a gyerekeim. Én használom. És szoktunk menni. (Most már 2 és 4 évesek)
Vannak nagyon jól sikerült alkalmak, és van, amikor "zűrös".
Alap megfigyelés, hogy olyankor kell menni, amikor még nem hulla fáradtak. Vigyél túlélő csomagot (rágcsálni való és innivaló)
Amikor a nagy már ovis volt és a kicsivel mente, akkor gyakran ő motorral jött, és azt nagyon élvezte az Auchanban. :o)
Legalább a tieid még pelusosak. Klassz, amikor a bevásárló közepéről kell kirohanni, a kocsit félig telve otthagyni és télikabátban pisilni. :o)) De ebből még azt hiszem kimaradsz. :o)
Mondjuk annyi felmerül bennem, hogy sajnos most a karácsony miatt 2x annyian vannak mindenhol, és így azért nehezebb. Elsőre meg pláne. De ha bevállalós vagy, menjetek, max fél óra múlva visszafordultok.
Ja, tehát hétköznap délelőtt menjetek. Viszont a péntek már ilyenkor is katasztrófa, legalábbis Bp-n.
Szóval mostanában én sem viszem őket ilyen helyre, megoldjuk máshogy.
előző
Viccelsz? persze. Én mindig megyek. 3 éves, és 7 hósok a gyerekek.
És nem csak apróságokat veszek. Vigyél hordozókendőt, vagy valamit, ha akicsi megunja a soppingolást.
Persze, szinte mindig egyedül vásároltam velük.
A kicsivel még semmi gáz nincs, ha tele a pocakja és üres a pelus, talán ő könnyebb eset :)
A "nagy" már necces lehet, de attól függ, milyen típus.
Ha elüldögél a bevásárlókocsiban, akkor jó, de ha rohangálni akar, na az nem egyszerű...
A babakocsit vigyétek el végszükség esetére, ha elfér.
Jó szórakozást! :)
Sok bátor anyuka van itt.Én nem megyek a gyerekekkel egyedül vásárolni, kivéve ha nincs ott apa.De inkább mamánál maradnak.
Amúgy kérdésedre válaszolva: Én nem a gyerekek miatt nem mennék hanem mert nem az enyém az autó, és biztos akkor történik vmi, ha valaki másé van nálam.Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de velem mindig ez van.
Én mindig így szoktam vásárolni. Kisebbik ül a bevásárlókocsi vásárlórészében, nagyobbik a bev.kocsi ülőrészében.
Próbáld ki, mit veszthetsz?
utolsó vagyok
Bevásárlólistával megyek, úgy gyorsabb! Nézelődni csak marha gyorsan szoktam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!