Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj a természetes...

Mennyire fáj a természetes szülés?

Figyelt kérdés

38 hetes vagyok

Még semmi jele a szülésnek

1.babánk lesz

Nektek mennyi idő volt?

Mennyire fájt?

A legjobban attól félek amikor a feje fog kibújni. Nagyon fájdalmas?

Egy izguló 38 hetes kismama

2022. febr. 19. 12:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom mikor jött ki a feje.

2 órán át vissza kellett tartanom tolófájással, mert nem simult el a méhszáj.

Nekem megváltás volt, amikor azt mondták, hogy jöhet. Onnan nem foglalkoztam semmivel, csak végre legyen kint.

2022. febr. 19. 16:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

En szülésig azt hittem, bírom a fájdalmat. Na ott szo szerint az eletemert könyörögtem. Indított szülés volt, az első perctől oxitocinnal, 2perces fajásokkal. 7 órán keresztül. A végére már halucinaltam, illetve 2 óra kiesett.

Megfogadtam, soha többet.

Azt rá 2 és fél évre (4 hónapja) ujra szültem. Itt nem indítottak, szabadon itthon vajudtam. Az első fajástól 7 órára lett meg ő is. De itt egy fél óra volt ami brutál volt.

2022. febr. 19. 17:21
 13/22 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Hány perces fájásokkal mentetek be a kórházba a másodikkal? Vagy otthon szülés volt?

Első nekem is indított és szenvedés volt, most várom a másodikat.

2022. febr. 19. 17:25
 14/22 anonim ***** válasza:

13!

Fél 3kor éjjel keltem az első fájásokra, ezek mev ilyen 7-8 percesek voltak. Fél 6kor indultunk be a kórházba, ami 20 perc tőlünk. Ekkor mar 1 órája 5 perces fájásaim voltak. Egyből vizsgáltak, 4 ujjnyira voltam már igy azonnal szülőszoba. Kb 6ra voltam szülőszobán. 9:20ra lett meg a lányom :)

Könnyű szülést Neked :)

12#

2022. febr. 19. 17:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

14!

Köszönöm szépen a válaszod és gratulálok! :)

Én is szeretném kivárni az időt, ha magától indul be.

Ismerek olyan csajszit aki az első fájások után rögtön bement és csak 1,5 nap múlva lett baba. Ezt szeretném elkerülni.

2022. febr. 19. 17:47
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3-4 óra volt. Indítottàk oxi majd burokrepesztés. Fájdalomcsillapítót nem kaptam. Szégyen nem szégyen én orditottam, szó szerint vergődtem a fájdalomtól, nem is mindenre emlékszem annyira nem voltam magamnál a fájdalomtól. Kitolàs már tényleg nem vészes, mert mikor nyomsz nem érzed annyira a fájdalmat. Reggel 9kor adták a beöntést, délután fél 2re lett meg a fiam. Nem tudom, hogy birja ezt valaki ki 10 meg 20 órát. Bocsi kérdező őszinte voltam, remélem neked jobb élmény lesz. Az utána való 2 hétről meg ne is beszéljünk, hogy fájt a gátseb mert nekem annyira, hogy orditottam volna néha és akkor ott egy csecsemő akit el kell látnod.
2022. febr. 19. 20:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Baba feje kinnt van, akkor már gyors és kevésbé fájdalmas lesz. mindenki máshogy türi
2022. febr. 19. 22:53
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem pont 38hetesen folyt el a magzat víz. Egyáltalán nem volt előjele, csak felálltam az ágyról és elfolyt :D Összesen 4:30perc volt. Fájdalomcsillapítás nélkül szültem, oxit kaptam. Én hiszem azt, hogy sok minden fejben dől el, nem féltem tőle, csak vártam hogy mi lesz,meg tudtam úgy is történik minden magától és sikerült egy hang nélkül végig csinálnom. Nekem egyáltalán nincs rossz élményem, kitolás volt annyiból rossz, hogy azt éreztem szétrepedek,az nagyon egy feszítő érzés. Azt úgy tudod elképzelni mint mikor megjön és érzed, hogy szétrepedsz odalent annyira fáj, nekem pont olyan volt. Előtte én sem hittem el, de ahogy megszületik elmúlik minden fájdalom,és tényleg így van,mint akit elvágnak :)

Ne izgulj, minden rendben lesz.

Könnyű szülést kívánok 😊

2022. febr. 20. 22:21
 19/22 A kérdező kommentje:

Tegnap hajnalban megszületett a kislányunk.

9 óra volt az egész

Sikerült gátvédelemmel szülni

Nagyon nagyon fájt, de érte megérte az a fájdalom. De rosszabbra számítottam

Nekem rengeteget jelentett a férjem támogató jelenléte, nélküle nem tudtam volna végigcsinálni.

2022. febr. 26. 08:51
 20/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2022. febr. 26. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!