Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mennyit változott természet...

Ki mennyit változott természetes szülés után odalent? 21eves vagyok 2honap mulva lesz az első szülésem

Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 10:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az első után semmit, bezzeg a harmadik után. Könnyű szülést kívánok neked!!
2021. dec. 5. 10:55
 2/16 anonim ***** válasza:
37%
Jó ilyet olvasni! Gratulálok!
2021. dec. 5. 11:15
 3/16 anonim ***** válasza:
86%

Nálam volt gátmetszés, de viszonylag gyorsan gyógyult. Párom nem érez semmi változást, én egy picit úgy érzem, mintha a szex elején még feszesebb lenne, de alapvetően nincs vele gondom.

Inkontinenciám viszont lett, nem vészes, mert csak erős terhesére (aktív sport) alakul ki, de akkor konkrétan térdig bepisiltem, emiatt kellett lézeres kezelésre is járnom jó pénzért.

2021. dec. 5. 11:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Után lett egy kis hegem, de amúgy semmi változás

2. Után

Hát lett..ez-az

Lehet lesz 3. Emiatt csak intimtornázok.

Hüvelyfali sérv

Mind hátul mind elöl.

Férjem nem érzi a különbséget negatívnak szerencsére, nekem a hüvelyi orgazmus szinte felejtős ( a szex jó egyébként.. meg feltaláljuk magunkat🙃)

Annyira nem súlyos, hogy egészségügyi gondom legyen fizikailag nem is érzem.

Amúgy a 2. Könnyű szülés volt.

Csak nagyon közel egymáshoz a 2 baba.

2021. dec. 5. 11:24
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Én is 21 évesen szültem az első babámat. Nekem könnyű szülésem volt (11 óra). Nem volt gátmetszésem se. Gyorsan felépültem, de én intimtornáztam előtte, és utána is. Extrába nem sportoltam semmit, tehát nem voltam valami hű de fitt, de szépen helyre állt minden.
2021. dec. 5. 11:32
 6/16 anonim ***** válasza:
88%
Nehéz szülésem volt,metszettek is de annak nyoma sem maradt. Viszont iszonyat szűk lettem. A mai napig fáj a szex és a mini tampon feohelyezese is
2021. dec. 5. 11:38
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Fáj a szex eleje gátvarrat miatt. Aranyér után maradt bőrlebenyek, renyhébb izmok (konkretan néha nem tudom a fingot bent tartani). Szélesebb csípő. Ennyi, de nekem pont elég sajnos... 1 eve szültem.
2021. dec. 5. 11:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hosszù szülèsem volt hosszù kitolassal, gàtvèdelemmel. Minden okè, eredeti àllapot :)
2021. dec. 5. 11:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Első után a 6hét elteltével mintha semmi nem történt volna.

Vágtak, de aznap már simán törökülésbe szoptattam. 5hetig véreztem, ennyi volt.

Most 2 hónapja szültem, gátvédelemmel. Ellenben méhsüllyedésem, hüvelysérvem, aranyerem és végbélrepedésem lett. A mai napig durvák, valamit már javultak, de pl az aranyér miatt ülni még most is fáj. Valószínű műtét lesz a vége mert eddig krém/kúp nem használt rá.

3.babánk semmiképp nem lesz ezek miatt is főleg.

2021. dec. 5. 12:14
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen szültem idén, gátvédelemmel. Én sajnos megérzem, hogy szültem, tágabb vagyok, de remélem, hogy még helyre jöhet… 7 hónapos a babám.
2021. dec. 5. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!