Ki mennyit változott természetes szülés után odalent? 21eves vagyok 2honap mulva lesz az első szülésem
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 10:47
11/16 anonim válasza:
25 évesen szültem, gyors, konnyű szülés volt, hajnal 2 körül feküdtem be reggel fél 10kor szuletett meg, de csak reggel 7től fájt rendesen, addig csak mensis görcsök voltak. Repedtem kicsit, úgyhogy vágtak, belül is volt öltésem. Szülés után már ültem. Gyorsan gyógyult a seb, nem zavart, nem igazan éreztem, viszont szex kozben igen, akkor fájt, de minden heten egyre jobb volt. Talan fél év utan lett elfogadható. Már nincs semmi bajom, talan mintha egy kicsit tágabb lennék, de csak intim tornáznom kéne. Kínos, de egyszer volt, hogy tüsszentésnél kicsit becsurrgattam 😆. 15 hónapos mult a babám.
12/16 anonim válasza:
Könnyű szülést kívánok neked!!Kérdező jó fiatalon szülsz,Gratulálok
14/16 anonim válasza:
Odalent nem,semmi,de a hasam azota is olyan kora reggel,mintha 6,barmilyen etel/utal utan pedig,mintha epp szulni mennek...
15/16 anonim válasza:
Nekem sem változott semmit. Gátmetszésem nem volt, de repedtem és varrni kellett. Hamar rendbejöttem utána.
Javaslom az intimtornát, a regenerálódásban szerintem segít, de később a nemi életben biztosan hasznos.
16/16 anonim válasza:
2 hónapja szültem gátmetszéssel, nemrég voltunk először együtt a férjemmel, nem mondanám, hogy kellemes volt az eleje, kicsit mintha megint elveszíteném a szüzességem, meg mondjuk a libidóm úgy kb a béka popója alatt van. Nem érzem egyébként, hogy tágabb lennék, akkor már inkább szűkebb.
A gatseb kb másfél hétig nagyon fájt, ulni-allni nem tudtam, feküdni is csak bizonyos pozícióban, de aztán egyik napról a másikra rengeteget gyógyult (sok zuhi, octenisept)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!