Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi esélye van a természete...

Mennyi esélye van a természetes szülésnek?

Figyelt kérdés

Abban az esetben, ha első babám márciusban tölti a második életévét, mi pedig apával mondjuk még ebben a hónapban összehozzuk a kistesót.

Tegyük fel, össze is jön a jövőhéten. Tehát a szülés várható lenne mondjuk talán szeptember eleje, az első szülés után 2,5évre.

Az első szülés császármetszés volt, mert zavaros lett a magzatvíz, egyébként lassan, de beindult előtte a tágulás, vajúdtam, csak közben fel kellett gyorsítani az eseményeket, műtét kellett.

Szóval maga a kérdés, hogy császármetszés után 2,5évvel természetesen szülni van esély? Vagy ahhoz kellene 3-4év szünet is?

Persze nem várnánk csak ezért éveket, csak az esély fennállására lennék kíváncsi.

2021. nov. 10. 07:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy megfelelő kórházat, ahol támogatják a Vbac-et, pl Szent Imre, egy jó dokival, és szülésznővel nem lesz probléma szerintem, de majd úgy is jönnek tapasztaltabbak.
2021. nov. 10. 07:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Így van, a lényeg,hogy olyan közeg vegyen körül,ahol nem erőltetik rád a császárt. Ha nincs egyéb gond, simán szülhetsz hüvelyi úton.
2021. nov. 10. 08:08
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
Sajnálatos okok miatt elég kis idő telt el a 2 szülésem között. Első sürgősségi császárral végződött majd rá 14 hónappal természetes szülésnek indult a következő de a feje nem illeszkedett be úgyhogy már a tolófájások jöttek volna, amikor vittek a műtőbe. Szóval 2.5 év után nyugodtan szülhetsz természetes úton. (Egyébként gusztustalan azt olvasni, hogy apával összehozzuk a tesót...teljesen más értelme van a mondatnak, mint amit közölni akarsz. Idegen emberek előtt legalább használd a férjem/párom szót)
2021. nov. 10. 08:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Én márciusra vagyok kiírva, kb 22 hónap lesz köztük, az első nekem is császár volt.

A védőnő azzal nyomta a fejemet az elejétől kezdve, hogy mivel nem telik el 2 év, így esélytelen, hogy természetesen szüljek.

Nemrég beszéltem erről az orvosommal, aki közölte, hogy ez f*szaág, ilyen szabály nincs!

Meg lehet próbálni természetesen!

2021. nov. 10. 08:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy sikerul,vagy nem. Ezt sebki nem tudja elore. Van,akinek alig 20 honap,vagy annyi sem telik el,es sikerul termeszetesen szulnie masodjara. Van,akinek tobb ev,es nem sikerul.
2021. nov. 10. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
3. Meg ez a nagynak tesót dolog is gáz. Nem a nagytesónak kistesót szülsz hanem magadnak még egy gyereket.
2021. nov. 12. 08:44
 7/7 anonim ***** válasza:
#6...mindegy én nem foglalkozom vele csak egyszerűen borzasztó ez a fogalmazás több kérdésnél is, hogy apával szexelünk, apával összehozzuk a tesót. Egy másik kérdésnél egy anyuka úgy írta, hogy "szülünk" meg "császározva leszünk". Na őt azonnal szétkapkodták a kommentelők a szóhasználat miatt, mert mi ez a többesszám...de az érdekes senkinek nem szúr szemet, hogy valaki apával szexel, mert azért valljuk be igencsak furcsa megfogalmazás
2021. nov. 12. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!