Mennyi esélye van a természetes szülésnek?
Abban az esetben, ha első babám márciusban tölti a második életévét, mi pedig apával mondjuk még ebben a hónapban összehozzuk a kistesót.
Tegyük fel, össze is jön a jövőhéten. Tehát a szülés várható lenne mondjuk talán szeptember eleje, az első szülés után 2,5évre.
Az első szülés császármetszés volt, mert zavaros lett a magzatvíz, egyébként lassan, de beindult előtte a tágulás, vajúdtam, csak közben fel kellett gyorsítani az eseményeket, műtét kellett.
Szóval maga a kérdés, hogy császármetszés után 2,5évvel természetesen szülni van esély? Vagy ahhoz kellene 3-4év szünet is?
Persze nem várnánk csak ezért éveket, csak az esély fennállására lennék kíváncsi.
Én márciusra vagyok kiírva, kb 22 hónap lesz köztük, az első nekem is császár volt.
A védőnő azzal nyomta a fejemet az elejétől kezdve, hogy mivel nem telik el 2 év, így esélytelen, hogy természetesen szüljek.
Nemrég beszéltem erről az orvosommal, aki közölte, hogy ez f*szaág, ilyen szabály nincs!
Meg lehet próbálni természetesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!