Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elítélendő, ha én el sem...

Elítélendő, ha én el sem tudom képzelni azt, hogy hüvelyi úton szüljek?

Figyelt kérdés

Mindehhez hozzátartozik, hogy nem vagyok laikus. Tanultam Szülészetet és láttam nem egy szülést, sőt mi több, szigorlatoztam is ebből. Tudom, hogy babanak jobb hüvelyi úton, de ennek ellenére irtózom a hüvelyi szüléstől, meg ettől az egész lenti "kaszabolástól", a hideg is kiráz tőle azóta is.

Császárt szeretnék kérni, én meg sem szeretném próbálni hüvelyi úton. Ez elítélendő?

2022. febr. 14. 16:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

1.Nem elítélendő.Az is szülés,hiszen megszületik a gyereked.Kit érdekel,hogy hogyan csak minél probléma mentesebb,stressz mentesebb és helyzethez mérten emlékezetesebb maradjon.

2.Kérhetsz császármetszést végül is,de akkor fizetned kell a magán orvosnak.Nem olcsó,de a hüvelyi úton szülés sem magánban.🤷🏼‍♀️

2022. febr. 15. 20:46
 22/22 anonim ***** válasza:
20%
16 en nem vagyok eu-s de azt gondoltam hogy az oxigenhianyos allapot gyakoribb. Ez nem igy van?
2022. febr. 16. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!