Elítélendő, ha én el sem tudom képzelni azt, hogy hüvelyi úton szüljek?
Mindehhez hozzátartozik, hogy nem vagyok laikus. Tanultam Szülészetet és láttam nem egy szülést, sőt mi több, szigorlatoztam is ebből. Tudom, hogy babanak jobb hüvelyi úton, de ennek ellenére irtózom a hüvelyi szüléstől, meg ettől az egész lenti "kaszabolástól", a hideg is kiráz tőle azóta is.
Császárt szeretnék kérni, én meg sem szeretném próbálni hüvelyi úton. Ez elítélendő?
Nem.
Amúgy én is így voltam vele terhesség előtt, hogy biztos ha egyszer gyerekem lesz csakis császár és semmi szoptatás, aztán a terhességek alatt a császár gondolatától sokkal jobban rettegtem és összesen majdnem 4 évig szoptattam 🙄
Nem.
Ha nem vagy laikus, nem értem, hogy miért gondolod, hogy a babának jobb a hüvelyi szülés.
Oxigénhiány, stb., rengeteg baja lehet tőle, az anyának se jobb, csak ez a természetes és a megszokott.
Amúgy jobb, mert a hüvelyben lévő bacik "beindítjak" az immunrendszert és az anya szervezetében is fontos hormonális változásokat indít meg.
Pénz nem számít, ha kell, elmegyek magánkórházba is!
Nem elítelendő, én is így gondoltam, de amióta terhes vagyok, sokkal jobban félek a császár gondolatától. :D
Te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!