Szülésnél mindenféleképp kell infúziót bekötni?
Normàlis helyen nem kötnek be semmit, nem szurkàlnak, ha nem muszàj. Ès inni is hagynak.
Ahol en szültem, ott alapbol hagynak szülni normàlisan. Nekem akkor kötöttek be branûlt, mikor oxyt adtak, de ihattam , ehettem (volna) utana is. Mikor a lepèny megszületett, utàna vettek ki, mert utàna volt biztos, hogy màr nem kell több.
6-ost nem kène lepontozni, nem azt irta, hogy ìgy a jò, hanem ahol szült ott ìgy csinàljàk. Nehogy màr itt is az àldozat legyen a hibàs.
2-es vagyok. Nem mindenhol protokoll. Én nem kaptam kanült, nem szurkáltak.
Sőt, folyamatosan itattak. A doki mondogatta mindig a férjemnek, hogy itasson amennyit csak lehet. Annyi vizet ittam meg a kitolás alatt (ez az első babánál 1,5 óra volt), hogy az arany óra végén úgy rohantam pisilni :D Ja, és csokit is javasolta többször az orvos, hogy kapjak be, mert kell az energia
Nem
De a branült szokták javasolni, hogyha bàrmi van, akkor ne akkor kelljen kapkodni.
De nem kell!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!