Tényleg jobb gátmetszéssel szülni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 09:12
11/17 anonim válasza:
"nászéjszakásra" ez mit jelent?
bocsi de nem tudom:-)
12/17 anonim válasza:
nászéjszakás: jó szűk maradtam :DDD
14/17 anonim válasza:
Szia! Nem hiszem, hogy jobb lenne gátmetszéssel szülni, nekem nem volt, pedig 4,5 kg-os volt mindhárom lányom. És nagyon örülök, hogy megúsztam! Persze fájdalom így is van, de közel sem olyan rossz, mint gátsebbel. Nem kell kezelésekre járni, könnyebb ülni, mozogni, hamar teljesen rendbe jön az ember lánya. Kisebb baba után még hamarabb :)
Ha a szobatársaimra gondolok... egyértelműen nekem volt jobb! :)
15/17 anonim válasza:
Jó azoknak a kismamáknak akik eldönthetik, fontolgathatják, mi lenne a jobb. Nálunk sajnos nincs választási lehetőség, metszenek, bár szerintem én kérném a gátmetszést a következő szülésemnél is. Nem volt miatta kellemetlenségem, és bár gátvédelemmel biztos hamarabb regenerálódik az ember, de csak ha nem reped szét, mert akkor még rosszabb szerintem mint a metszéssel.
16/17 anonim válasza:
Ez nem igaz! Mint írtam, én repedtem... Volt 3 varratom, de ezerszer jobb volt, mint a 3 gátmetszés után. Akkor napokig ülni nem tudtam, fekve is meg kellett gondolni, hogyan fordulok. azt hittem minden nevetésnél, gyorsabb mozdulatnál, hogy azonnal szétszakadok. Nagyon meg kellett gondolnom, mit, hogyan csinálok. Amikor meg elkezdett száradni a cérna, az szörnyű volt... akinek nem volt ilyen érzése, az szerencsés, ui. felszívódó varratokat kapott... Csakhogy, máig nem mindenhol azzal varrnak..... Amikor repedtem, a doki összestoppolt, 2 óra múlva ülve, 5 óra múlva törökülésben szoptattam a lányomat. Semmi gondom nem volt a sebbel, sokkal gyorsabban gyógyult, mint a vágás után. Gondolj csak bele! Az egyik természetes seb, a másik egy metszés...
17/17 anonim válasza:
A mi korhazunkban sem kerdeznek,hanem szonelkul vagnak! Szerbia/Szabadka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!