Mikor azt mondja egy nő,Hogy 12,16,20 órákat vajúdott, azt hogy kell elkepzelni?
Figyelt kérdés
Nekem reggel 7 -kor kötöttek oxit, 8-tol mar éreztem a hatást, 13:00-ra lett meg a kisfiam ,de kb az utolsó 3 óra volt a húzósabb. Az érdekelne, hogy 12 óra vajúdás esetén gondolom nem 12 óra ami végig nagyon faj ???2022. jan. 9. 15:40
11/12 anonim válasza:
Változo kinek hány óra,de valaki a magzatvíz elfolyástol számolja, más az első fájástol számitja baba kibujásáig.
12/12 anonim válasza:
Egy szombati reggelen folyt el a magzatvíz és jöttek is a fájások,ehhez képest kedden délután született meg császárral. Elvileg 24 órán belül ki kellett volna venniük,de nem tették, inkább hagytak kínlódni,aminek az lett az eredménye, hogy agyvérzést kaptam gondolom a kimerültség és a sok oxitocin miatt. A gyerek éppen csak túl élte... Már mindketten rendben vagyunk teljesen,de soha többé nem szülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!