Hogyan távozik a nyákdugó (egyszerre vagy kisebb részenként)? Hogy kell ezt elképzelni?
Tegnap vizsgálaton voltam, eléggé nyílt a méhszáj (1222). Éjjel pisilés után törléskor volt a papíron ilyen halvány barnás folyás, de csak egy törléskor láttam. Ez lehetett a vizsgálattól (kicsit kellemetlen volt), vagy esetleg a nyákdugó indulhatott meg?
35 hetes ikres kismama vagyok - eddig panasz nélkül (lekopogom).
Szerintem ez a vizsgálattol volt viszont ha fájt esélyes h a doki kézzel egy kicsit tágított, hogy hamarabb induljon (🙁)
Egyébként nálam darabokban jött, apró kis zselés cucc volt.
De vizsgálat utáni barnázàsom is volt
Normális a vizsgálat utáni vérzés/barnázás, de ezek nem tartanak sokáig.
A nyákdugó ezer féleképpen nézhet ki és legtöbbször úgy távozik, hogy észreveszed, hogy más az állaga, mint a folyásnak.
Én első terhességemkor nem találkoztam vele, másodiknál 1 hétig barnáztam és az utolsó napon jött ki nagyobb darabban.
Köszönöm az eddigi vàlaszokat!
Nem hiszem, hogy tágított, semmi haszna nem lenne belőle (magándoki, és nem dolgozik ott, ahol szülni fogok). Inkább én voltam nagyon befeszülve és azért volt kellemetlen az egész. De aztán ki tudja.😅
Èjjel óta szerencsére nem volt semmi barnàzás, de nagyon izgulok, hogy ne is kezdődjön még.
Zselés, kocsonyás, opálos ragadós a nyákdugó ( véres is lehet)
Első fiamnál 2 napig kisebb adagokban távozott. Második fiamnal este fürdés után, nagyobb darabokban. Pár óra múlva szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!