A nyákdugó úgy is tud távozni, hogy nem veszem észre?
Figyelt kérdés
Pl éjjel, amikor nem kapcsolok villanyt a pisiléshez vagy pl nagydolog közben. Vagy azért azt észre lehet venni? Lehet érezni?2021. szept. 28. 11:34
1/12 anonim válasza:
Nem feltétlen veszed észre. Én az elsőnél észre vettem a másodiknál nem
2/12 anonim válasza:
Én nem találkoztam a nyákdugóval, pedig mindig kapcsolok villanyt pisiléshez :)
3/12 anonim válasza:
Első gyerekkel én sem vettem észre, fogalmam sincs, mikor távozott.
4/12 anonim válasza:
Egyik gyereknél sem vettem észre.
5/12 anonim válasza:
Egyik terhességemnél sem találkoztam vele
6/12 anonim válasza:
Én sem láttam a két terhesség egyikénél se. Mondjuk az egyik idő előtti császár lett, a másiknál hirtelen elfolyt a magzatvíz alvás közben.
7/12 A kérdező kommentje:
Jókor sikerült ezt megkérdeznem... egy fél órával ezelőtt el is ment. Vagy csak egy része, nem tudom. De hogy kijött valamennyi, az biztos
2021. szept. 28. 17:16
8/12 anonim válasza:
Ez érdeke kérdező.nem mindenki veszi észre,van aki észreveszi
9/12 anonim válasza:
Nekem fokozatosan távozott, de egyértelműen látható volt a pisileseknél. Én akkor már vajudtam, de még otthon, mert még nem voltak öt perces fájásaim.
Nekem viszont folyt el a magzatvizem, fajasokkal indult a szülés. Talán, ha valakinek a vízzel együtt megy el nem annyira látványos.
10/12 A kérdező kommentje:
5kor nyákdugó, fél 10-kor a baba is kijött 😊
2021. szept. 29. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!