Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha elkezd távozni a nyákdugó,...

Ha elkezd távozni a nyákdugó, akkor már tutira elkezd nyílni a méhszáj is?

Figyelt kérdés

Itt, a kórházban fekve várom, hogy nyíljon már a méhszáj. Mert ha nem nyílik, akkor pénteken császár.

Halnak óta érzem az összehúzódásokat. Nem rendszeresek, de vannak. Most délelőtt vettem észre, hogy a nyákdugó is elkezdett távozni. Ez azt jelenti, hogy a méhszájam is nyílik?

40+3

2013. ápr. 16. 11:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Halnak óta? az mi?
2013. ápr. 16. 11:30
 2/16 anonim ***** válasza:
Gondolom hajnal, csak elírta.
2013. ápr. 16. 11:33
 3/16 A kérdező kommentje:
Igen. Hajnal. Köszi az építő hozzászólásokat! :-)
2013. ápr. 16. 12:13
 4/16 anonim ***** válasza:
bocsi, 1. vagyok, válaszolok is: igen, elkezd nyílni, max 2 nap és meglesz a pici :) Gratulálok!
2013. ápr. 16. 12:37
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekem is így kezdődött, majd rendszereződtek a fájások, és másnap hajnalban megszületett a kisherceg :)

Könnyű szülést, és jó babázást :)

2013. ápr. 16. 12:40
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszi!!!

Ez biztatóan hangzik!!! :-)

2013. ápr. 16. 12:58
 7/16 anonim ***** válasza:
Én sajnos el kell keserítselek a saját példámmal, nálam semmit nem jelentett a nyákdugó távozása, nem indult be a szülés utána pár napra mint sokan mondják, végül indítani kellett. De szorítok, hogy neked beinduljon magától!
2013. ápr. 16. 14:43
 8/16 A kérdező kommentje:

Nekem igazából az lenne a lényeg, hogy nyíljon a méhszáj. Azt mondták, hogy ha nyílna, akkor már lehetne burkot repeszteni.

Ha nem nyílik, akkor viszont marad a császár, mert semmi külső behatással nem indíthatnak, mivel az előző császár volt.

2013. ápr. 16. 16:11
 9/16 anonim ***** válasza:

40+3nal kezdett tavozni a nyakdugo, 40+5nel beindult a szules de akkor meg total zart voltam. (en is khban voltam tulhordas miatt mar) 19 orat vajudtam, es csak a vajudas 11. orajaban kezdett nyilni a mehszajam.

kitartas, jelentkezz meg h mi van veled/veletek! :)

2013. ápr. 16. 21:32
 10/16 A kérdező kommentje:
Ma megszületett a kisfiam! :-))))
2013. ápr. 18. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!