Ha elkezd távozni a nyákdugó, akkor már tutira elkezd nyílni a méhszáj is?
Itt, a kórházban fekve várom, hogy nyíljon már a méhszáj. Mert ha nem nyílik, akkor pénteken császár.
Halnak óta érzem az összehúzódásokat. Nem rendszeresek, de vannak. Most délelőtt vettem észre, hogy a nyákdugó is elkezdett távozni. Ez azt jelenti, hogy a méhszájam is nyílik?
40+3
Nekem is így kezdődött, majd rendszereződtek a fájások, és másnap hajnalban megszületett a kisherceg :)
Könnyű szülést, és jó babázást :)
Köszi!!!
Ez biztatóan hangzik!!! :-)
Nekem igazából az lenne a lényeg, hogy nyíljon a méhszáj. Azt mondták, hogy ha nyílna, akkor már lehetne burkot repeszteni.
Ha nem nyílik, akkor viszont marad a császár, mert semmi külső behatással nem indíthatnak, mivel az előző császár volt.
40+3nal kezdett tavozni a nyakdugo, 40+5nel beindult a szules de akkor meg total zart voltam. (en is khban voltam tulhordas miatt mar) 19 orat vajudtam, es csak a vajudas 11. orajaban kezdett nyilni a mehszajam.
kitartas, jelentkezz meg h mi van veled/veletek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!