Ha elkezd tavozni a nyakdugo, de meg csak nehany darabja, lehet hazaseletet elni?
Ha már elment a nyákdugó, akkor nem kéne szeretkeznetek.
De ha magától elment, az azt jelenti, hogy elkezdtél tágulni és a nyákdugó távozása után elvileg 72 órán belül beindul a szülés.
Nekem a forró vizes fürdőt javasolták, a szülés beinditására.
Fertőzést úgy kaphatsz ha a baktériumokat feltolja valaki a méh felé, ez megtörténhet óvszerrel is, megha az orvos kézzel steril kesztyűben vizsgál. De én úgy tudom amíg van magzatvíz nem fertőződhet a baba. Csak ha az elfolyik.
Szia
Nekem akkor javasolta a doki a szexet amikor már távozgatott a nyákdugó! Nem lett tőle semmi bajom, bár a szülés se indult be sajna!
Amíg a burok nincs megrepedve, addig nincs fertőzés sem, szóval lehet együtt lenni. Az orgazmus önmagában mindegy, mert "sima keményedést" eredményez csak, ha óvszerrel csináljátok, az is mindegy. Ami számíthat, az a spermában levő prosztaglandin hormon, mert az felpuhítja a méhszájat. Mechanikusan ingerelni meg nem célszerű. De ez sem segít szerintem, csak akkor, ha már amúgy is épp beindulna...
Jó szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!