Beléptem a 39. hétbe és mostmár türelmetlen vagyok😁 úgy szeretnék már babázni. Tünetem enyhe mensi szerű görcsök. Rengeteg jósló. Pár napja egy kis darab nyákdugó távozott de ennyi. Ti, hogy vagytok???
Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 08:39
1/4 anonim válasza:
Kérdező lassan tüneteid miatt,szülni fogsz
2/4 anonim válasza:
Én is türelmetlen vagyok már és a kisfiam is csak nyúz hogy mikor lesz már itt a kistesó.
Nekem is vannak mensi szerű görcseim de inkább egész nap enyhén. Jóslom nincs, nem is tudom milyen mert a fiammal sem volt napi 2-3x ha bekeményedik a hasam de az sem tőrvényszerű mert tegnap egyszer sem. Sőt a nyákdugóm csak a szülés előtti este távozott.
28.ára vagyok kiírva.
3/4 anonim válasza:
1, nem a tibeti miatt fog szólni hanem mert itt az ideje. Ilyen tünetekkel más hetekig kihúzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!