Ha 4 ágyas szobákban leszünk, és adott esetben ez a szoba tele is lesz, 4 babával, akkor ha az egyik felsír azzal fel is ébresztette a másik 3-mat? Ha így lesz, hogy pihennek majd egyáltalán a kicsik (és az anyukák)?
Az anyukák sehogy, ez az időszak nem erről szól. 😄 Majd otthon. 😊 A babák nem igazán kelnek fel egymásra.
2021. okt. 5. 03:28
2/19 anonim válasza:
Mi is négyen voltunk 1 szobába fiam mondhatni hogy sírós volt a korházban de attól a többi baba aludt. Az biztos az anyák itt pihenni nem tudnak alig vártam hogy haza jöhessünk és pihenjek.
Ha a fiam aludt akkor tuti kint a takarítónő már 5 kor zörgött azt utanna sorba indult be az élet a korházba mindig jött valaki babafotos, védőnő stb...
2021. okt. 5. 04:40
3/19 anonim válasza:
Ha dög fáradt leszel más gyerekére se ébredsz fel..
2021. okt. 5. 05:51
4/19 anonim válasza:
Számomra meglepő volt, hogy a babák mennyire leszarják egymás sírását, nyilván az anyukák mindenre felébrednek. De tényleg 5 után elkezdenek járkálni a szobában/folyosókon, ez engem legalább annyira zavart, minthogy 3 percenként felsírt egy baba valamelyik szobában. De a baba miatt ne aggódj, ő megoldja.
2021. okt. 5. 06:13
5/19 anonim válasza:
Többnyire nem ébrednek fel a babák egymásra, kivéve, amikor mégis. Ez ilyen. Viszont nem is az a mérvadó, hogy hány ágyas a szoba, hanem az, hogy az osztályon lesz-e olyan, vigasztalhatatlanul ordító csecsemő, akit az anyukája a folyosón sétáltatva próbál megnyugtatni, hogy ne zavarja a szobatársait, ezzel felkeltve az egész osztályt.
2021. okt. 5. 06:37
6/19 anonim válasza:
5, képzeld, ahol én szültem, nem vihetted ki a babát a szobából, csak amikor mutatni vitted a rokonoknak, és akkor is csak a kocsiban, kézben nem. 😯
Egyébként igazuk van a többieknek: nekem kicsit sírósabb volt a babám a kórházban, mivel a többiekkel ellentétben nem fogadta el a cumit: egyik baba sem kelt fel rá.
2021. okt. 5. 07:06
7/19 anonim válasza:
6-os, én ezt többször is tapasztaltam, gondolom, itt nem volt ilyen tilalom. Igaz, nálunk eleve mindenkinek javasolták, hogy tegyenek naponta néhány kört az osztályon (és mivel rooming-in, így babával együtt), különösen a császárosoknak. A napközbeni tilalom furcsa számomra, nekünk kellett vinni a babánkat a vizsgálatokra, fürdetésre, stb., de értem, hogy máshol máshogy van.
2021. okt. 5. 07:16
8/19 A kérdező kommentje:
Ez tok érdekes, hogy a babák vígan alszanak tovább (általában)😄 De legalább egy jó hír 😊
Nagy alvasokra persze nem számítottam én se a magam részéről 😄
2021. okt. 5. 07:47
9/19 anonim válasza:
Mi hárman voltunk egy szobában. Az egyik kisbaba kifejezetten sírós volt, de szinte soha nem keltette fel a másik kettőt. Egymást nem zavarták, az már más kérdés, hogy az anyukákat igen. Ez ilyen, pihenni nem igen tud az ember, de azt a pár napot ki lehet bírni. Az egyik szobatársam például nem a babák sírására panaszkodott állandóan, hanem arra, hogy már hajnalban arra ébred, hogy a nővérek hangosan beszélnek a folyosón, csapkodják az ajtót stb.
2021. okt. 5. 07:50
10/19 anonim válasza:
Kedd reggel szültem, csütörtökön jöttünk haza. Ez idő alatt 5 azaz öt órát aludtam összesen.
Egész éjjel rohangált valaki a folyosón. Ha hoztak osztályra éjjel egy szült anyukát, végigtolták tolókocsiba ami aztán hangos volt. Nem volt olyan, hogy ne ordítson legalább 1 baba. Hozzánk éjjel hozták a 4.anyukát, 2x nekitolták az ágyamnak. Ja és a villanyt se lehetett lekapcsolni, világosba nem tudok aludni.
Lányom viszont jól aludt, nem zavarta nagyon semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!