Szülès után ezt hogy kell elképzelni?
Figyelt kérdés
Ha 4 ágyas szobákban leszünk, és adott esetben ez a szoba tele is lesz, 4 babával, akkor ha az egyik felsír azzal fel is ébresztette a másik 3-mat? Ha így lesz, hogy pihennek majd egyáltalán a kicsik (és az anyukák)?2021. okt. 5. 03:18
11/19 anonim válasza:
Nekem este indult a szülésem, hajnalban született, aztán napközben, amíg aludt, úgy fel voltam pörögve, hogy nem tudtam aludni. Aztán este 9-kor rázendített, és mire éjfélre abbahagyta, már nem láttam a fáradtságtól. Na akkor bealudtam a babámmal együtt, mint a bunda, a többi baba állítólag sírt :D 6-kor jöttek vérnyomást mérni, arra már felébredtem.
12/19 anonim válasza:
sok baba nem ébred fel ha az egyik sir.anyukák alig alszanak korházba
13/19 anonim válasza:
Egy újszülött mellett bombát lehet robbantani, annyira alszanak. Anyukák meg hát igen, ahogx a többiek írták, mindent tudnak a kórházban, csak pihenni nem. Az elsővel voltam 4 ágyasban, esküszöm, a 4 baba összesen nem volt olyan zavaró, mint az, hogx konkrétan 2 rohadt órát nem lehetett osszesen nyugiban lenni, mert állandóan vizit, lázmérés, vérnyomás mérés, sebkezelés, gyerekorvos, vidd a babát ide-oda, furdetes, látogatók, takarítás stb. A második gyerekkel fizetős egyágyas szobában voltam, ott se volt jobb, ugyanúgy rámrúgta valaki állandóan az ajtót.
14/19 anonim válasza:
Mi csak kettenvoltunk, de az elsoejszaka eleg szivas volt, gyakran felsirt a szobatarsam babaja, es az enyemis gyakran ebredt. Masodjara ambulansan szultem, aznap mar otthon voltunk (jott ki hozzank gyerekorvos).
15/19 anonim válasza:
A babasírás ott a legutolsó, ha 30x nem nyitottak be hol ezért, hol azért, akkor egyszer sem. Simán kib@szták az álmot a szememből hajnali fél5kor, hogy széklet volt-e már, mert nem ér rá 8kor megkérdezni…
16/19 anonim válasza:
Hárman voltunk egy szobában de soha nem keltették fel egymást. Minket igen. 🙂
Inkább a nővérek voltak zavaróak akik max hangerőn nézték éjjel a tévét.
Meg az anyukák akik a csecsemősökhöz rohangáltak folyamatosan.
A fürdőn osztoztunk a másik háromágyas szobával és az zavaró volt, hogy járkálnak a masik szobából.
A babák aránylag jól aludtak nálunk.
A szomszéd szobában egy fiatal lánynak ikrei voltak és ők folyamatosan sírtak 0-24.
Szegény kivolt meg a szobatársai is de persze ez ilynekor nem ciki nem tehet róla az ember. 🙂
17/19 anonim válasza:
Sehogy..de otthon se..annak vége
18/19 anonim válasza:
Nah többek között ezért akarok magánklinikán szülni, mert a VIP szoba nem mindig szabad és előre nem lehet foglalni. De hogy én marhára nem vagyok kíváncsi más gyerekére 3 napon keresztül szülés után (meg nyilvánez fordítva is igaz), az teljesen biztos.
19/19 anonim válasza:
Jaj, és az előzőhöz még: ha más gyereke lenne a legnagyobb baj....de ezek a csecsemősnővérek...Gondolom nem mindenhol egyformák, de ha oda kell mennem, ahova tartozom (és ahol az első született) akkor ha a magán sem jön össze komolyan inkább otthon szülöm meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!