Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy kell elképzelni a baba...

Hogy kell elképzelni a baba szempontjából, ha elfolyik a magzatvíz?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de ilyenkor a magzatvíz teljes mennyisége elfolyik? A baba szempontjából nem veszélyes ez? Eddig vízben lubickolt most meg már nem veszi körül semmi?
2019. aug. 9. 08:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendesen kireped a burok, akkor szinte kifolyik mind. De lehet az is, hogy csak elkezd szivárogni. Nem veszélyes, ha a baba megszületik órakon belül, nincs már funkciója.
2019. aug. 9. 08:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Folyamatodan termelődik

Ha nrm

Gyors a szülés akkor szivátog akkor is, ha már elfolyt az egész...

De áltàban addigra, ha rendesen elfolyik, tart ott a szülés, hogy hamar meglesz a baba..

2019. aug. 9. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nalam 90% elfolyt, aztan a fejevel beekelhette a lyukat 😅

A maradek nyugalmi helyzetben a szuloagyon jott ki.

Kb 10 ora mulva lett meg a babam a burokrepedestol szamitva, de ekkor mar szuloszoban voltam 4 perces fajasokkal.

2019. aug. 9. 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak szivárgott. Mint amikor vékony sugárban pisilsz. SZóval nem öntött el.

3 órával később értünk a kórházba, volt még magzatvíz.

Nagyon ritka (nem is tudom, lehetséges-e), hogy a teljes mennyiség elfolyjon, és a baba még bent legyen a méhben.

2019. aug. 9. 09:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

2.Vagyok

A burok kb. 2órával a kezdetkor repedt meg.

Akkor szivárgott csak, egészem a 2 perces fájásokig. Ekkor értünk be a kórházba.(ez a 3. órában volt)

Ott elment az egész --zutty volt

5 óra volt innen, de csak mert komplikációk voltak../ rettentő hosszú kitolás/

3 h lett volna a reális

2019. aug. 9. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!