Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt még vki aki hétfőre...

Van itt még vki aki hétfőre van kiírva? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 07:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Bár én szombatra vagyok kiírva, de azért írok, ha nem baj.

Velem minden ok, minden nap úgy fekszek le már, hogy talán ma indul be a buli...de semmi...sehol egy kósza fájás, a ctg-n is szinte egyenes a vonal alul... :-) Első baba lesz, szóval valószínű nem fog hamarabb jönni. Neked első lesz? Kislány, vagy kisfiú?

Nekünk kislányunk lesz. Várom már nagyon, hogy a karomban tartsam, és meglássam a kis arcát.

2010. szept. 6. 16:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem második és kisfiú!Van már egy 2 éves kislány.Nekem a gép folyamatos fájásokat mutat, amiből a felét nem érzem, de azért vannak már jóslók.Teljesen nyitott a méhszáj.Így én is várok a csodára.Kicsit nyuszi vagyok, de hosszú volt már a 9 hónap és mostmár elég!Bízom benne hogy gyors lesz!
2010. szept. 6. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor gratulálok mindkét csöppséghez! Bizony hosszú ez a 9 hónap, de mégis olyan hamar eltelt.

Nekem fogalmam sincs milyen az a jósló fájás. Meg a keményedést sem ismerem.

Az első szülésed milyen volt? Lehet én is nyuszi leszek már a másodiknál, hisz még nem tudhatom mi vár rám. Igaz azt szokták mondani nincs két egyforma szülés.

Az első fájásokkal, vagy magzatvízelfolyással indult? Én úgy szeretném, ha fájásokkal indulna...

Ne haragudj, ha tolakodó kérdéseim vannak, csak kíváncsi vagyok.

2010. szept. 6. 18:37
 4/5 Zsuuuuu válasza:

Sziasztok!

Én szeptember 14(keddre) vagyok kiirva, de egyenlőre semmi jele nincs annak, hogy ki szeretne jönni :( Méhszáj zárt, gép nem mutat fájásokat. Pár napja voltak 10perces fájásaim 1 órán keresztül, aztán még 2, de aztán semmi :( Remélem nem hordom túl, nekem első baba lesz, de érdekes módon valamiért nem félek a szüléstől. Tudom ez furcsán hangzik :-/ Úgyhogy összességében a derékfájáson kívül nem igazán van szerencsére semmi bajom, bár azért a 9hónap tényleg hosszú volt :)Már babáznék. Gondolom Ti is.:)

2010. szept. 7. 10:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Nekem az első fájásokkal indult.Éjfélkor nagyon fájt a derekam.Reggel 7-kor menetem be 5 perces fájásokkal.8-kor megrepeszették a burkot.És du 14:05 -re lett meg a kislány!

csak reménykedem hogy fele ideig fog tartani!

2010. szept. 7. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!