Az elso babat altalaban mindenki tulhordja, vagy pontos idore szuletik?
A 36.hetet kezdem (elso baba),es ferjem kulfoldon dolgozik,oktober 11-re vagyok kiirva,es ugy beszeltuk meg a parommal,hogy oktober 1-en hazajon,hogy itthon legyen,amikor szulok,de mi van,ha manocskam hamarabb ki akar bujni?Senkim nincs itt,akire szamithatnek,anyosommal nem tul jo a viszonyunk,a szuleim 100km-re laknak.Marad a taxi,vagy a mento,ha beindul a szules,es egyedul leszek,csak ugy izgulok,es tudom gonosz vagyok,de azt mondtam a ferjemnek,hogy soha nem bocsatom meg neki,ha AKKOR nem lesz itthon.Ezert vagyok kivancsi a tapasztalatokra,persze tudom,nem lehet altalanositani,38-42 hetig barmikor johet a baba,de a ferjemet nem engedik haza egy kerek honapra+meg babazni is par hetet.Tele vagyok felelmekkel,nem is a szulestol felek,inkabb attol,hogy egyedul leszek,ha beindul a szules :(
23 eves kismami
Első kisfiamat szültem idén februárban. Március 11-re voltam kiírva. Egy hónappal született korábban...
Tényleg nem volt szép ilyet mondanod neki, hisz tudod, hogy nem rajta múlik, de ugyebár ilyenkor már nehéz parancsolni a hormonoknak. Ne gondolj arra, hogy egyedül leszel, mert addig paráztatod magad, hogy tényleg akkor fog beindulni a szülés, mikor még nincs itthon a párod! Beszélgess a kicsivel, hogy Apa nem soká hazajön, és hármasban mentek a kórházba, stb. Nem szabad a legrosszabbra gondolni!
Tudom en,hogy gonosz voltam,de a ferjem hala Istennek annyira jo ember es jo tars,hogy ezt meg se hallotta,es csak nyugtatott,hogy minden rendben lesz.Hat en is ebben bizom,es koszonom a valaszaitokat. :)
MINDEN JOT NEKTEK !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!