Elítélnek, amiért nem vagyok beoltva?
Maximálisan egyet kell értsek a 4-es válaszolóval.
25 hetes kismama vagyok. Felvetették velem az első oltást (Pfizer), mert ettől tartottam, mint a kérdező, hogy hogy fognak velem bánni! (Nem vagyok oltás ellenes, de valószínű, ha nem vagyok ebben a helyzetben várok még!)
Mindig is jó volt az immunrendszerem, nem igazán betegeskedtem, az előző terhességem is nátha mentes volt!
Most 4. (!!!!!) hete vagyok beteg!!!!
Borzasztó az amin átmegyek és mindenki mossa a kezeit!
Nem mondom, hogy 100% az oltás tehet róla! De akkor mégis mi??? Az előző hullámban nem volt semmi bajom. Most pedig, hogy felvettem az első oltást, hirtelen 1 hónapja beteg vagyok. Érdekes, nem? És csak Én! Se a másfél éves fiam, se a férjem, CSAK ÉN!
Hát köszönöm szépen, egyelőre Én ebből többet nem kérek! Nézzenek ki, ne lássanak el rendesen, nem érdekel!
Mindenki beszél össze-vissza egyébként is.
A napokban a védőnőm közölte, hogy kaptam egy kör levelet, miszerint új szabály van! A kismamák nem vehetnek fel több oltást, csak ha megszültek, tehát Én sem kaphatnék többet akkor sem, ha akarnék!
12: Ezt az érvelést!
Képzeld, sosem voltam, beteges. Életemben nem voltam influenzás sem. Mikor mindenki taknyol körülttem télen, én röhögöcsélek magamban.
Erre még a covid előtti télen Debrecenben voltam egy hétvégét, és úgy benyaltam valamit, hogy egy hétig majd megpusztultam, utána meg 2 hónapig!!! köhögtem de úgy, hogy néha azt hittem, egy roham alkalmával meg is fulladok.
Előtte sosem jártam Deberecenben. És bizony előtte beteg sem voltam sose! Tehát az a fránya debreceni levegő, csak az lehet a hibás? Hiszen MI MÁS LEHETNE????
7-es és 10-es
Bocsi, hogy a genetikus szakemberben kicsit jobban bízok, mint bennetek, névtelen kommentelőkben itt a Gyakorin.
Nem, nem fogom leírni, hogy melyiket ajánlotta, mert nem tisztem senki meggyőzése.
Emberek, nem érzitek gáznak, hogy még itt is elkezdtek másokat térítgetni?
Majd a kérdező eldönti, mit akar, nincs hozzá közötök.
19-es
"A jósok,akik szerint 10-20-30-100 év múlva lesz a negatív hatása kibukva az oltásnak,mégis mire alapoznak?"
Ilyet itt nem írt senki.
Viszont akkor fordítsuk meg: Mire alapoznak azok, akik szerint hosszú távon nem lesz negatív hatása az oltásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!