Császár, vagy természetes szülés?
Aki esetleg szült mindkét módon, meg tudná írni a tapasztalatait, hogy melyik milyen, milyen a felépülés belőle, esetleg a gyerekek idegrendszeri érése terén lát-e különbséget a két szülés között?
Az első babánk természetes úton született, minden simán ment. Most már a 37. Hétben járok, a baba farfekvéses, császármetszést javasoltak, vagy ajánlottak egy “beforditas” nevű modszert, amivel nem biztos hogy sikerül irányba állítani.
Két császárom volt. Az első szörnyűséges volt, nagyon lassú felépüléssel, szövődményekkel. Azt mondtam; soha többet...
Aztán olyan problémáim adódtak, ami miatt már nem szülhetek soha többé természetes úton, még csak a vajúdás sem indulhat be. Így bevállaltam még egyszer.
Magánkórházban volt program császárom; ég és föld volt a különbség a kettő között, meg sem hatott különösebben ez a műtét. Nagyon pozitív csalódás volt, akár 100 ilyet is bevállalnék.
Viszont az előző császárom itt is okozott szövődményt, mivel a végére hegszétválásom lett. Ez miatt mégis amondó vagyok, hogy aki több gyereket tervez, és nincs ellenjavallata, annak jobb, ha természetes úton szüli meg, mert egy császár után nagyobb eséllyel alakulhatnak ki/ maradhatnak vissza olyan problémák, amelyek miatt ez már nem lesz biztonságos, vagy lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!