Mennyi idő alatt született meg a babád szülésmegindítást követően? Hány centis és hány kilós babád lett?
Szia!
Igaz,hogy nekem elkezdett folydogálni a magzatvizem,de fájásaim nem voltak.Reggel 7kor értünk be a kórházba,előkészítés stb.Fél 9kor kötötték be az oxitocinos infúziót és 10kor már megszületett a kisfiam.Ráadásul nem túl erős fájásaim voltak,csak az utolsó 10 perc volt kemény,úgyhogy nekem jó élmény maradt a második szülésem.
Kívánom,hogy neked is ilyen könnyű legyen!
3 hetes baba anyukája
Reggel 9:50-kor tették fel a tablettákat a méhszájamra, 10 perc múlva már jöttek a fájások, de nem is kicsit!
14-kor volt burok repesztés, egy óra múlva oxitocin!
19:30-kor szültem meg!
Nagyon szépen folyamtaosan tágultam, bár hosszan!
Viszont a kitolásnál nekem is elakadt és majdnem vákum lett a dologból, de a végén összejött simán!
41+2hetesen reggel 9:35kor bekötötték az oxitocint és 13:20ra megszületett a 2.fiam.3780g és 53cm.
assze'm délben repesztettek burkot.picit erősebbek voltak a fájások,főleg a kitolásnál,de jobban viseltem,mert tudtam mire számítsak
23:01es vagyok
lemaradt,hogy az 1.fiamat sajnos vacummal segítették ki.az úgy volt,hogy simán 5percesekkel éjfélkor kórház,hajnali 3kor burokrepesztés,reggel 6kor főorvos megvizsgált,akkor már toló fájásaim voltak,de csak 2ujja volt "műsoros",annyit kiáltott,gyertek,szülünk,hozzátok a vácumot.na ahhoz képest most a második sokkal jobb volt
de nem kell aggódni.fő a pozitív hozzáállás,és ami a legfontosabb a légzésre figyelj vajúdás közben,fájás kezdetekor beszív,bent tart 4másodpercet,és közben NEM összeszorítani a szád,csak lazán,és fájás múlásánál(vagy a 4ms után)fokozatosan lassan kifújni.És ha elfogadsz még egy tanácsot:az oldaladon fekve vajúdj.sokkal jobban lehet viselni a fájást,mint hanyatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!