Más is érezte úgy, mikor szülésindításra ment, hogy menten elájul, annyira fél?
Befektettek, másnap indították volna, de annyira be voltam ijedve, h éjszaka magától megindult a babám:)
Lehet, h magától is indult volna, illetve segített a méhszájtágító tabletta, amit orvos adott.
Nyugi, legrosszabb esetben is csak egy nap, és annyian megcsinálták már.
Fel a fejjel, és könnyű szülést!
(Nekem 4 és fél óra alatt meglett, első baba)
Szia!
Nem vagy egyedül!:)
Én tulajdonképpen felkészültem,a halálomra,annyira paráztam.Mindenkitől elköszöntem stb..:))
Amikor meginditották,azt hittem összecsinálom magam,és haza akartam menni,hogy én nem szülök.
aztán valahogy szép lassan elszállt a félelmem,és csak a babára tudtam koncentrálni.
ugyhogy ne aggódj,tul fogod élni,és csak a kis csöppségre gondolj,hogy érte bármilyen fájdalom megéri.
Ezt nem lehet tudni, mint írtam, az enyém sem indult:)
Azt mondják, h amíg a víz rendben van, nem zavaros, elég mennyiségű, addig jó a babának odabent:)
Ne aggódj, tényleg hidd el, ügyesek lesztek. Egyébként én is írtam végrendeletet, már mindenkinek az agyára mentem az utolsó hónapban.
Nem olyan para, mint azt most képzeled, ha nem azonnal 3 perces fájásokkal kezdődik, akkor az elején még viccelődsz is, stb, amikor meg már 3 perces, akkor meg nem fogsz azzal törődni, h elájulj, mert a szervezeted csak a szülésre koncentrál. Én már ott nem igen tudtam magamról, csak hagytam, hadd történjenek a dolgok, visszanézve nem volt gáz.
A kitolási szak meg egyenesen gyönyörű volt, annyira örültem, h végre nyomhatok, h mindent beleadtam, 4 nyomásra meglett. Éreztem, h közel vagyok a végéhez, a fájásokat csak tippeltem, már nem éreztem, csak azt láttam magam előtt, h a kezemben a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!