Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésindításra éhgyomorra...

Szülésindításra éhgyomorra kell menni?

Figyelt kérdés
azt mondta az orvosom ,burkotrepeszt...infúzió...és szülünk,de elfelejtettem megkérdezni ehetek e előtte.
2010. szept. 4. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ehetsz elptte nyugodtan.

Én decemberbe szültem s előtte rá is kérdeztem.

Egyébként is jobb ha eszel,mert ha éhgyomorra mész lehet,hogy gyenge leszel.Nekem háromnegyed kilenc körül inditották s 11:50-re lett meg a baba.Bár ő már a negyedik nekem.

Minden jót!

2010. szept. 4. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is indított volt, enni nem ehettem, merthát ki tudja mi a vége...

Inni ihattam közben, de csak pár kortyot. Szőlőcukrot is csak utána szopogathattam.

Nekem olyan erős volt a fájdalom, hogy majdnem összehánytam magam, de megálltam a hányingernél. Ha előtte sutyiban ettem volna, totál biztos beterítettem volna a személyzetet...

2010. szept. 4. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem reggel 9-re kellett mennem a főorvoshoz vizsgálatra,és már előtte való nap a lelkemre kötötték h éjféltől nem ehetek,mert ki tudja mi lesz a vége.
2010. szept. 4. 20:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez olyan fura, mert sok beindult rendes szülésnek is császár a vége, ők pedig biztos esznek aznap.mégis megcsászározzák őket.A kaja pedig mindenhez energiát ad.

Dehát ők tudják.

2010. szept. 5. 16:02
 5/6 A kérdező kommentje:
először is köszönöm a válaszokat....utolso válaszolónak pedig annyit h: igen én is ezen törtem a fejem hogy más aki csak ugy hirtelen elindul otthonról az is eszik hisz fogalma sincs hogy talán egy óra mulva szülni fog ...és mégsincsen semmi baj...mindegy...szerintem én eszem azért pár falatot majd!kell az energia!
2010. szept. 5. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Vannak jó gyomormosó eszközök, ha altatásban lesz a császár...

Nem tudom, nekem valahogy nem volt étvágyam, amikor elkezdődtek a fájások...

2010. szept. 5. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!