Akinek indították a szűlést. Mikor indították reggel, este? Éhgyomorra? Mit kell róla tudni?
Szia!
Nálam így volt: reggel megvizsgáltak, 1-2 ujjnyira nyitva voltam, burkot repesztettek, megnézték, tiszta-e a magzatvíz, utána 30 perc CTG, táskámat átvittem a nőgyógyászatról a szülészetre, borotválás,beöntés, zuhanyozás, labdát kértem, majd megszültem. Összesen 2 óra volt az egész, igaz 3. gyerekkel.
Másodiknál más kórházban szültem, borokrepesztés 8-kor, CTG, sétálgattam, akkor én sem akartam tágulni, de az oxitocintól féltem, nem engedtem beadatni. 12-kor indult be a rendes fájás, 2-kor kibújt a lányom.
Labdát kértem, és bevált.
Akikkel együtt indították a szülést, és nem voltak nyitva, azok méhszájlazító tablettát kaptak. De ők teljesen zártak voltak.
Nem lehet, hogy ha hétfőn befektetnek, várnak egy pár napot, hátha beindul magától? A 41. hetet meg szokták várni, ha rendben van minden, nem?
Ja, és éhgyomorra, reggel indítják. Én azért is bevittem a vizemet, és stikiben ittam. Az tartott életben.
Majd írd meg, hogyan alakult neked a szülés. És ne aggódj. :)
Szia!!Én a 40.héten feküdtem be és 8 napot vártak!!Közölték hogy mindíg várnak 1hetet és csak az után indítanak!!Nekem burkot repesztettek + oxitocin infúzió!Sajnos nálam rossz vége lett!22 óra után még mindíg nem akart jönni a fiam!!Nagyon kapaszkodott!!Végül császár lett!:)
Ja és reggel a nagyvizit után mentem a szülőszobára és előtte még ehettem de utána semmit mert ha gond van nem jó a ha tele van a gyomor!!(nekem ezt mondták)
Szia!
Én 38 hetes voltam amikor megindították veseproblémák miatt!
Első nap oxitocin, de sajna csak kis fájásaim lettek amik később el is múltak,második nap reggel méhnyak lágyító zselét tettek fel estére egy nagyon picit tágultam!mind a két nap szülőszobán voltam, de aludni leengedtek rendes szobába.harmadik nap reggel 6- kor mentem fel a szülőszobára oxitocint kaptam 9-kor burkot repesztettek na onnantól voltak nagy fájások majd 11-re megszületett a babám!
Reggel indították mindig, én nem ehettem.
Szia!A 2. válaszoló vagyok.38+5hetes voltam mikor szültem.
Semmi probléma nem volt,pedig beszorult a babám,nem tudtam kitolni szegényt vákummal szedték ki.
4honapja szultem.
egyik nap befekudtem masnap reggel beontes,majd bekototek az infuziot.vartunk.12ora vajudas utan meg mindig csak 2ujnyi voltam,levettek az infuziorol es a fajasok is lealltak.
masnap pihi volt.
harmadnap ujra az egesz procedura,beontes,infuzio bekotes.
6:30kor kototek be az infuziot,fel orara ra eros fajasaim voltak.10:30kor burokrepesztes,13kor szuletett meg a lanyom.rajtam vegig rajtam volt az infuzio,es burokrepesztestol kezdve a ctg is,vegig fekudnom kellet,eleg rosz volt.
Én 2110-es méhszájjal feküdtem be egyik nap délután. Másnap hajnalban előkészítettek (beöntés, borotválás), majd 6:30kor bekötötték az infúziót. Folyamatosan emelték az adagot, majd negyed 10kor burkot repesztett az orvosom. Fél 11-kor jött az első fájás, és rögtön 2 percesekre beállt. Fél 12 után kaptam epidurált, amitől még gyorsabban tágultam, és 14:55-re lett meg a kisfiam.
Az NST végig rám volt kötve, és az infúzió is folyamatosan, így végig kellett feküdnöm az egészet, ami borzasztó kellemetlen volt. Nagyon nagy fájdalmak voltak, de megéri.
2 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!