Aki program császárt szeretett volna államiban saját kérésre,az végül,hogy intézte el?
Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 10:14
11/32 anonim válasza:
Magán klinikán megmondod h te 38+0 császárt akarsz és.
Egyébként pedig kiveszel. Utolsó hónapban egy szép kis szobát egy motelban. Ha 1,5 milkavan magán klinikára, az a pár száz ezer már nem oszt nem szoroz
12/32 A kérdező kommentje:
Igen,az itthoni 2 gyerekkel meg mi lesz egy hónapig? 😅
Egyébként ha nyáron jön,akkor még azt mondom meg oldható,hogy 36.héten felmegyünk mind,38.hét csaszar. De azert jo lenne ha itthon megcsinálnák és nem bolygatnám meg mindenki életét.
2021. okt. 31. 14:31
13/32 anonim válasza:
Megmondom őszintén, nem tudom mennyire ment simán de lett papírja...
(4)
14/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. okt. 31. 15:22
15/32 anonim válasza:
Pszichologus irt velemenyt (20at kert erte) bevittem a korhazba es adtak idopontot a pcsre. Illetve bejegyeztek ha beindul akkor is csm. Maganban intezte a nogyogyasz ismerose volt.
16/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. okt. 31. 17:40
17/32 anonim válasza:
3. Szulesnek minek akarsz csaszart?
18/32 A kérdező kommentje:
Mert horror volt a 2.szülésem,mert a fogadott dokim pont leszart,végig repedt a hüvely falam, fél évig fájdalmaim voltak,nem részletezem. A gátam még most se 100as pedig 2 éve volt már.Azt mondtam soha többet. De szeretnénk még 1et,így keresem a kiskaput. De fizetek érte, csak ne kelljen már megint szétbarmolni alul,mert félek nagyobb gondom is lenne. Hát ezért :)
2021. okt. 31. 19:07
19/32 anonim válasza:
Nem okoskodni akarok, csupán nem értem a felvetés. Egy pszichológus milyen téren ír igazolást? Hogy mentálisan gyenge az ember és nem mer szülni? Tényleg nem kötözködés, egyszerűen nem értem. :D
20/32 A kérdező kommentje:
Egy ismerős azt mondta neki szorongás,pánik stb okán írták ki,hogy fóbiásan retteg a szüléstől vagy valami ilyesmi.
2021. okt. 31. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!