Van olyan lány, aki benne lenne közös programban? Vakrandiban?
Teháááááát, azt mondom, hogy x napon y időben egy program és akkor arra eljön a hölgy. És ott a helyszínen látjuk egymást először és megpróbáljuk minőségileg eltölteni az időt. :))
26/F
Pov: van egy fehér furgonom is, megmutatom a bélyeggyűjteményemet. ;)
bocsi, hogy nem írtam vissza, csak mér leszáradnak az ujjaim annyit gépelek.
De addig magamról pár szó. Tudom, hogy ez csak meg fogja sokszorozni a privát üzeneteket. :(:(
26 vagyok, informatikusként dolgozom. Sárgulnak a fogaim, hajam hullik. Kedvenc átfitem a fehér zokni, gumi szandál, halászgatya, rövid ujjú ing. Elegáns vagyok, hajszálcsíkos.
Úriember vagyok. A nőkkel tisztelettel bánok. Kicsit félénk, kérlek kezdeményezz! :$:$:$
ne haragudj, de csak vádliközépig ér.... :( viszont vannak az oldalán fekete csíkok, remélem az számít :$
Ééééés a zokni vége és a halásznadrág alja között pont kivillan egy szexi csík a ványadt, hófehér lábszáramból. Na az beindítana. :P
Ahhw :$ ez az. Vakítson a fehérség.
A furgonban van, igen. Meg a pincekulcsom. Az édességek mellett. Megnézed? ;) :$
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!