Eger vagy Miskolc jobb szülészet szempontjából?
Nekem is ezek jöttek szóba, de inkább megyek magánba.
Ha ebből kellene választani, Miskolcot ajánlják többen.
Barátnőm Egerben él de Miskolcra ment szülni.
Viszont én a Debreceni klinikát ajánlom.
Eger a legutolsó választásom lenne a hallottak alapján, Miskolcról pedig semmit nem tudok. Baratnomnek nem volt negatív tapasztala, bár neki vakummal szedték ki a gyermekét.
A debreceni klinika oedig nagyon profi. Első gyermeket máshol szültem de ők elég hentesek voltak….. Csaszaros is lettem.
A második pedig a DEOEK és 17 hónappal császár után sikeres VBAC. :)
Örülök utolsó, hogy pozitív véleményed van a kórházról. Ennek tényleg örülök! Szeretem akik megcáfoljak a negativ véleményeket! <3 :)
#2 voltam
Mi is Mezőkövesden élünk, azért is merült fel ez a kérdés. :)
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
És végül mi lesz a döntés?
Én terhes gondozásra Egerbe jártam, Fülöp Viktorhoz, ő csinálta a nagy UH-kat is, elégedett voltam, majd a 30.héttől már Pestre járok, ahol szülni fogok.
Egerbe a kórházba sajnos a 10.és a 26.héten is be kellett menni, mert adódott egy kis probléma -valójában csak én ijedeztem feleslegesen, első baba- de ahogy ott bántak velem, mondtam, hogy ezt nem. Rémes volt.
Nem tudom még mi lesz a döntés, most Miskolc felé hajlok. Eddig én is Pesten jártam terhesgondozásra, mert egyéb okok miatt évek óta pesti a nőgyógyászom. Nála akarom az első trimesztert végigcsinálni, de az mindjárt itt van, utána váltanom kell. Az új törvény miatt pesti állami kórházban nem szülhetek, a magánkórház nagyon drága, ráadásul hogy őszinte legyek nem lennék nyugodt, hogy ha megindul a szülés, még 2 órát kellene autókáznom az esetleges dugóban.
Utolsó, ti Budapest közelében éltek?
Nem, mi vagyunk a Kövesdiek :)
Mi fel fogunk menni pár héttel a szülés előtt Pestre, rokonságban van ott valakinek lakása, így ez szerencsés helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!