Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jóslók lehetnek? Mi van ha...

Jóslók lehetnek? Mi van ha nem ismerem fel?

Figyelt kérdés
Tegnap bevásárlás után kb 1 órán keresztül görcsölt a hasam nyilalgatást éreztem lefelé, nem néztem az órát néha elmúlt máskor nagyon fájt. Kicsit enyhült ha leültem de melegvizes zuhizás után is megmaradt. Akkor volt a legosszabb ha járkáltam. Aztán 1 óra után elmúlt. Holnapra vagyok kiírva ezek jóslók lehettek? Mit kell érezni ha elindul a szülés?
2010. szept. 2. 08:00
 1/4 anonim ***** válasza:

A jósló nem fáj nagyon csak húzó érzés a méhben és járkáláskor fáj ebben egyezik.

A zuhany hatására a jósló elmúlik a szülést jelző fájás nem igy is meg lehet különböztetni meg úgy is hogy jósló alatt még tudsz beszélni meg nevetni pl. egy viccen de ha szülni fogsz a fájás alatt már nem annyira.

Rendszeres bizonyos időközönként jelentkező szabályos fájások jelzik a szülést!

2010. szept. 2. 08:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Igaz amit ez első mond, de nem mindenkinél így van. Pl: nekem jóslóm jóslóim voltak a 39. héten kb 2 órán keresztül jöttek és volt ami kevésbé volt ami jobban fájt, a meleg vízre még jobban erősödött és járkálás közben is erősebb volt, de végül mégsem indult meg a szülés, csak a 42. héten. Úgyhogy nem mindenkinél egyforma... Minden esetre ne kellene menned a kórházba és megnézetni magad egy orvossal mert ha holnapra vagy kiírva akkor lehet hogy ez már a "rendes" fájás nem a jósló. Vagy az is lehet, hogy szépen lassan tágulsz és nem érzed annyira a fájásokat amik rendes szülési fájások. Anyukám is így volt, délután 5.-től másnap reggel 9-ig fájdogált de nem rendesen aztán délelőtt beindult bement a kórházba, kapott oxitocint és fél 2 kor meg is szült. Úgyhogy könnyen lehet, hogy ez már a rendes fájás csak szabálytalanok és "fájásgyengeséged" van. Mindenképpen menj be a kórházba! Drukkolok!!! Könnyű szülést!
2010. szept. 2. 08:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudni fogod hogy eljőtt a pillanat, mikor nem maradnak abba a fájások.Elöszőr még nagy időközönként jönek, de aztán fog sürüsödni.Ne aggodj, észre fogod venni.Légy ügyes, egy könnyü szülést neked!!!
2010. szept. 2. 08:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kicsit teszek veszek itthon ha megint elkezdődik bemegyek a kórházba. Csak a párom is dolgozik nem akarom feleslegesen elrángatni. De akkor ilyen "típusú fájásokat" kell érezni?Igaz?
2010. szept. 2. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!