Megint joslok, vagy komolyan vehetem?
Csak a saját tapasztalatomat tudom elmondani.
Mindenki azt mondta, a szülésfelkészítőn is meg az utca embere is meg a nagykönyvek is,hoyg akkor igaziak a fájások, ha egyre kevesebb percesek, és rendszeresek és erősödnek.
Teljesen így volt mint neked.
Reggel 6-kor keltem 10 percesekre, aztán lett belőlük 5 perces, aztán zuhanyoztam, és sokkal erősebben fájt már a derekam is meg a "görcs" is erősödött, de újra csak 10 percesek voltak.
Na, mondom ilyenkor legyen okos az ember lánya, már 40+2 voltam...gondoltam azért csak bemegyünk. Leültem a wc-re és vért láttam, mondom akkormostmár tuti menjünk.
Bementünk, és kideült hoyg tágulási vérzés volt tehát nincsen baj, 3 ujjnyira voltam nyitva, és ezek az egyébként összevissza fájások valóbaj rendes fájások voltak - tehát vajúdtam.
Mondjuk, ha nem véreztem volna én még tutira nem indulok el. 6-kor keltem, így is sikerült elszöszölgetni otthon annit hogy 10-re értünk be.
Ami gyanús nálad,hoyg derékfájás is van!
Szerintem ez már a vajúdás, de minden nő és szülés más, én ha a magam történetéből indulok ki akkor azt mondom szülni fogsz, ha meg a nagykönyvekből, akkor nem is tudom...
Szerintem ez már az. :) Talán már a kórházban vagy.
Nekem nem voltak rendszeresek, 7-7-8-8-5-9-6...stb és mégis megszületett a lányom. Még a kitolásnál is volt vagy 5 perc "szünet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!