Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vehetem komolyan? Vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vehetem komolyan? Vagy csak szédít? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy pasi 31 éves, éppen válik. Van két szép kislánya. Már 5 hónapja külön élnek a feleségével és mi 3 hónapja ismerkedtünk meg 2 hónapja úgy mond járunk is. Viszont nem tudom eldönteni, hogy ennek lesz-e jövője vagy sem. Most jött haza másfél hét munka után az osztrákoktól. Rájöttem, hogy nagyon hiányzott és amikor találkoztunk megtörtént az első együtt lét is. Rettenetesen jó volt vele és jó is vele lenni, annak ellenére, hogy apa. Én 20 éves vagyok elég sok gonddal. Nem tudom, mit várjak ettől a kapcsolattól, hiszen még csak most lesz a válásnál a béke tárgyalás. Attól félek, hogy kibékülnek. Bár a "barátom" szerint erre esély sincs. Azt nem tudja, hogy a feleségének már van egy kapcsolata, és én is csak véletlen tudtam meg. Azért válnak mert a "barátom" túl sokat dolgozott és elhidegültek egymástól. Eleinte az alkoholba folytotta a bánatát, de szerencsére rátudtam beszélni, hogy ha nem is miattam, de a két kisgyerek miatt hagyja abba. Nem tudom, hogy velem komolyan gondolná-e ha elvált, vagy csak egy "feltöltő" bázis lennék. Én szeretnék vele egy kicsit hosszabban lenni. Persze miután elvált. (nem miattam válnak ha véletlen valaki erre gondolna)
2010. okt. 12. 20:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Nos,azt tanácsolnám neked,hogy mindenféleképpen legyél türelmes. Várd meg amíg elválnak,nehogy véletlen kihasználjon. Ha pedig tényleg szeret,akkor úgyis veled lesz. Kitartást neked és drukkolok. :)
2010. okt. 14. 08:28
 2/2 A kérdező kommentje:
köszii szépen ! remélem, hogy lesz ennek folytatása ! :)
2010. okt. 15. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!